Werkplekopleider – Coachen op de Werkplek

Beoordeeld met een 9,1!
De werkplekopleider weet personeel op de werkplek op te leiden in lijn met de strategie en doelstellingen van de organisatie. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

€ 855,- excl. btw

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding Werkplekopleider – Coachen op de Werkplek volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Werkplekopleider – Coachen op de Werkplek

Steeds meer bedrijven leiden medewerkers zelf op door middel van werkplekleren. Een essentieel onderdeel in het succes van deze manier van opleiden zijn goede werkplekopleiders. Een goede werkplekopleider is iemand die succesvol kennis deelt met collega’s en nieuwe medewerkers coacht, instrueert en begeleidt! Vaak zijn de aangewezen personen hiervoor ervaren medewerkers binnen de organisatie. Met de resultaatgerichte training Werkplekopleider krijgt de ervaren medewerker handvatten aangereikt om succesvol kennis te kunnen delen en te toetsen of de collega alle informatie heeft begrepen en het geleerde in de praktijk toegepast kan worden.

Dit opleidingstraject komt in aanmerking voor een subsidievergoeding van €400,- per medewerker met de subsidieregeling: NL leert door! Let op: 10% van de subsidie gaat eraf voor administratiekosten.

Resultaat

De training Coachen op de Werkplek bestaat uit diverse praktijkopdrachten en een examen. Na het succesvol doorlopen het examen, wordt de training verzilverd met een erkend certificaat. Het certificaat wordt bekrachtigd door Eureka Certificatie. Maar nog veel belangrijker: de werkplekopleider weet personeel op de werkplek op te leiden in lijn met de strategie en doelstellingen van de organisatie. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De training Coachen op de Werkplek wordt opgezet in lijn met de doelstellingen en strategie van jouw organisatie, zodat de deelnemer de juiste competenties leert om collega’s succesvol te coachen en begeleiden. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Rollen, taken, verantwoordelijkheden van de werkplekopleider
 • Structuur van opleiden en begeleiden
 • SMART-doelen
 • Communicatie
 • Voortgangsgesprekken
 • Luisteren, samenvatten en doorvragen
 • Feedback geven en ontvangen
 • Complimenteren / motiveren
 • Leerstijlen
 • Beoordelen (STARR)
 • Situationeel leiderschap

Praktische informatie

 • Studieduur: 2 dagen
 • Kosten: € 855 (excl. btw)
 • Niveau: mbo-niveau 3

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

STAP-subsidie aanvragen

Vanaf 1 maart 2022 kunnen werkenden en werkzoekenden de STAP-subsidie van maximaal € 1.000,- aanvragen. Iedere Nederlander kan deze subsidie gebruiken voor het volgen van een training, cursus of opleiding. STAP staat voor: Stimulering Arbeidsmarkt Positie.

Vraag subsidie aan voor Werkplekopleider – Coachen op de Werkplek

DD dash MM dash JJJJ
Toestemming
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren