Training Veilig Werken met de EPT en Stapelaar

Beoordeeld met een 9,1! (91 beoordelingen)
Veilig Werken met de EPT en Stapelaar training zorgt ervoor dat de medewerker bewust veilig werkt met de elektrische pallettruck en stapelaar. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Training Veilig Werken met de EPT en Stapelaar voor werknemers

Veilig werken met de EPT en stapelaar zorgt ervoor dat de medewerker bewust veilig werkt met de elektrische pallettruck en stapelaar. Vanuit de basis van kennis en vaardigheden op de elektrische pallettruck en stapelaar wordt stil gestaan bij het gewenste gedrag om in de praktijk veiligheid voor de deelnemers zelf, zijn collega’s en zijn fysieke omgeving te bereiken.

Resultaat EPT & Stapelaar training

De Veilig Werken met de EPT en Stapelaar training duurt een dagdeel welke afgesloten wordt met een praktijktoets. Veilig werken met de EPT en stapelaar training zorgt ervoor dat de medewerker bewust veilig werkt met de elektrische pallettruck en stapelaar. De basis voor deze training is de kennis en vaardigheid met de elektrische pallettruck en stapelaar.

De training wordt door de deelnemer voorbereid door het doornemen van de e-learning en het maken van de theorie toets, hierdoor kunnen we ons tijdens de training vooral op de praktijk richten. Dit doen we door echte bedrijfseigen praktijksituaties/scenario’s mee te nemen in de training. Lastige aspecten van de locatie en het product, maar ook hierin wordt aandacht gevraagd voor risico’s die bekend zijn vanuit schades en (bijna) ongelukken. Voor aanvang van de training zal hierover informatie worden verzameld.

Programma EPT & Stapelaar training

De basis voor deze training is de kennis en vaardigheid met de elektrische pallettruck en stapelaar. Deze training is bedoeld voor medewerkers die werken met een stapelaar, pallettruck of orderverzameltruck.

De training wordt door de deelnemer voorbereid door het doornemen van de e-learning en het maken van de theorie toets. Daarna is de training vooral op de praktijk gericht.

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Wetgeving & speciale voorschriften;
 • De soorten stapelaar, EPT’s en orderverzameltrucks;
 • Controle vooraf;
 • Werken met de pallettruck, stapelaar, orderverzameltruck;
 • Laden en lossen;
 • Parkeren en accu onderhoud;
 • Theorie;
 • Praktijk oefeningen (bijna)ongelukken voorkomen;
 • Praktijk toetsing.

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Hierdoor weten we als geen ander hoe we de veiligheid nog beter kunnen borgen en verhogen.

Naast Veilig Werken met de Ept en Stapelaar bieden wij ook de volgende trainingen aan:

Studieduur en kosten

 • Studieduur: 1 dagdeel
 • Training op locatie
 • Groepsgrootte 8 – 10 deelnemers
 • Niveau: mbo-niveau 2
 • Kosten op aanvraag

Let op: De locatie dient te beschikken over een praktijkruimte en een gekeurde pallettruck en/of stapelaar voor het praktijkgedeelte.

Neem contact met ons op bij twijfel aan de voorwaarden.

Veilig werken met de EPT en stapelaar op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook beschikbaar als e-learning

Wist je dat we voor deze opleiding ook een e-learning aanbieden? Met onze e-learnings kunnen medewerkers altijd en overal gemakkelijk leren.

Ontvang nu ook 10% korting op een e-learning naar keuze!

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen