ATEX Awareness training

Na de ATEX Awareness training kan de werknemer gevarenzones herkennen en veiligheidsinstructies opvolgen. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

1-daagse training

Individuele online training

Ontvang bewijs van deelname

cbt-Jeroen-van-Schoonhoven-opleidingsdeskundige

Jeroen van Schoonhoven

Opleidingsadviseur

ATEX Awareness

Studieduur Ca. 2,5 uur

Niveau mbo-niveau 2

Prijs €165 (excl. btw)

ATEX Awareness training voor jouw werknemers

Wanneer jouw organisatie te maken heeft met explosiegevaarlijke omgevingen, is het belangrijk om de veiligheid van jouw medewerkers te waarborgen! Daarnaast verplicht de Arbowet werkgevers om medewerkers op de hoogte te brengen van de risico’s en specifieke regelgeving. De online ATEX Awareness training is bedoeld voor medewerkers die niet dagelijks met explosiegevaar te maken hebben maar wel bewust moeten zijn van de gevaren en risico’s van explosies. De online training wordt aangeboden in samenwerking met Kiwa. Nadat de deelnemer de ATEX Awareness training heeft afgerond kan hij/zij gevarenzones herkennen en veiligheidsinstructies opvolgen. Maar nog belangrijker: de deelnemer waarborgt zijn/haar eigen veiligheid.

Offerte aanvragen

Resultaat ATEX Awareness training

De ATEX Awareness training duurt circa 2,5 uur en wordt online individueel gevolgd. De training is volledig opgebouwd uit films en animaties met na ieder hoofdstuk een aantal oefenvragen. Zo verwerven de cursisten op een prettige manier de nodige theoretische kennis. De training wordt afgerond met een online eindtoets. Als de kandidaat deze toets met goed gevolg afsluit, dan ontvang hij of zij het ATEX Awareness certificaat (bewijs van deelname) direct in PDF per e-mail. Maar nog veel belangrijker: de werknemer kan gevarenzones herkennen en veiligheidsinstructies opvolgen. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Offerte aanvragen

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Hierdoor weten we als geen ander hoe we de veiligheid binnen productiebedrijven nog beter kunnen borgen en verhogen. De volgende onderwerpen komen tijdens het programma aan bod:

  • Wat is een explosie?
  • De ATEX wet- en regelgeving
  • Eigenschappen van brandbare stoffen
  • Het voorkomen van explosies
  • Explosieveilig materieel
  • Verantwoordelijkheden en vergunningen

Offerte aanvragen

Studieduur en kosten

  • Studieduur: Ca. 2,5 uur
  • Kosten: € 165 (excl. btw)

Offerte aanvragen

ATEX Awareness op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Foto richard commercieel directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Cbt logo FrieslandCampina
Cbt logo Trioworld
Cbt logo Heineken
Cbt logo
Cbt logo Coca Cola
Cbt logo Attero
Cbt brochure mockup

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.