Taak Risico Analyse en Werkvergunning

Beoordeeld met een 8,3!
De medewerkers weten een taak risicoanalyse te maken en werkvergunningen op te stellen. Waardoor de deelnemer zijn/haar eigen veiligheid borgt en verhoogd. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Wil jij graag de opleiding Taak Risico Analyse en Werkvergunning volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Taak Risico Analyse en Werkvergunning

Binnen de industrie zijn er verschillende veiligheidsrisico’s. Het is daarom belangrijk dat er een taak risico analyse wordt uitgevoerd. Daarnaast is het belangrijk dat er een werkvergunning wordt verstrekt, voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd. De training is bedoeld voor productiemedewerkers, operators. Ook is de training geschikt voor direct leidinggevenden die werken met werkvergunningen of werkvergunningen mogen uitgeven (aanvrager, verstrekker en houder). Na afronding van de training is de medewerker in staat om zelf een taak risico analyse en werkvergunning te maken.

Resultaat

De training taak risico analyse en werkvergunning duurt één dag. Met een theorie- en praktijktoets sluit de deelnemer de training af. Wanneer de deelnemer beide toetsen behaald, wordt de training verzilverd met een certificaat van Cbt. Het certificaat is vijf jaar geldig. Maar nog veel belangrijker: medewerkers weten een taak risicoanalyse te maken en werkvergunningen op te stellen. Waardoor de deelnemer zijn/haar eigen veiligheid borgt en verhoogd.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Hierdoor weten we als geen ander hoe we de veiligheid binnen productiebedrijven nog beter kunnen borgen en verhogen. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. We stemmen de training af op de procedures binnen jouw bedrijf, zodat medewerkers ook echt veilig(er) te werk gaan. Tijdens de training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wet- en regelgeving
  • Risico inventarisatie en veilig werken
  • Functie TRA evenals werkvergunning
  • Opstellen TRA evenals werkvergunning
  • Procedure werkvergunning evenals rol gebruikers

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dag
  • Niveau: mbo-niveau 2
  • Toelatingseisen: B-VCA of VOL-VCA
  • Kosten: € 1.275 voor maximaal 12 deelnemers (exclusief btw en reiskosten trainer)

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren