Training Feedback op de Werkvloer

Beoordeeld met een 7,8! (14 beoordelingen)
De Feedback op de Werkvloer training is geschikt voor alle medewerkers binnen de industrie. Hierbij valt te denken aan leidinggevenden, teamleiders, maar ook operators en productiemedewerkers.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

FIT 2030

Deze opleiding is te volgen met subsidie!

Jouw werknemers opleiden in feedback geven en ontvangen

Binnen de industrie is het gedrag van medewerkers steeds belangrijker. Er wordt van medewerkers verwacht dat zij (voedsel)veilig werken, meedenken over verbeteringen en elkaar aanspreken op onveilig gedrag. Ook elkaar complimenteren bij juist handelen hoort hierbij.

Collega’s op een positieve en opbouwende manier aanspreken op hun gedrag leidt tot een betere samenwerking en veiligheid op de werkvloer. Het versterkt de vertrouwensband tussen medewerkers en vergroot het zelfvertrouwen.

In deze feedbacktraining oefent de deelnemer het geven en ontvangen van feedback en leert deze hoe je het effect van communicatie vergroot. Dit gebeurt aan de hand van rollenspellen en situatieschetsen.

Hoe worden de deelnemers tijdens de feedback training opgeleid?

De training Feedback op de Werkvloer bestaat uit twee dagdelen van 2,5 uur en bevat een theoriegedeelte middels een voorbereidende e-learning en diverse praktijkopdrachten. Tussen de bijeenkomsten zit 3 of 4 weken, zodat de deelnemers het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Na afloop van de training Feedback op de Werkvloer kan de deelnemer feedback met gegronde argumenten onderbouwen en op een positieve manier overbrengen op medewerkers.  

Programma Training Feedback op de Werkvloer

De volgende onderwerpen komen tijdens de trainingsprogramma van Feedback op de Werkvloer aan bod:

  • Johari Window
  • 4G-methode
  • Diverse rollenspellen
  • Oefeningen verschillende hiërarchische rollen
  • Effect van feedback
  • Communicatiestijlen
  • DISC-test

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers en combineren de theorie met praktijksituaties. Zo kunnen jouw medewerkers direct het geleerde op de werkvloer toepassen.

Naast Feedback op de Werkvloer bieden wij ook de volgende trainingen aan:

Studieduur en kosten

  • Studieduur: 2 dagdelen
  • Kosten: € 435 (excl. btw)
  • Niveau: mbo 2

Meld je aan voor Feedback op de Werkvloer

Geïnteresseerd in de training, maar is er geen geschikte startdatum beschikbaar?

Ontvang een notificatie zodra er nieuwe trainingsdata beschikbaar zijn.

Feedback op de Werkvloer op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook beschikbaar als e-learning

Wist je dat we voor deze opleiding ook een e-learning aanbieden? Met onze e-learnings kunnen medewerkers altijd en overal gemakkelijk leren.

Ontvang nu ook 10% korting op een e-learning naar keuze!

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen