VCA VOL Cursus

Beoordeeld met een 8,2! (27 beoordelingen)
Na het volgen van de VCA VOL cursus kan de leidinggevende onveilige situaties herkennen, maatregelingen treffen ter voorkoming van ongevallen, bedrijfsnoodplannen opstellen en toolbox vergaderingen organiseren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

VCA VOL cursus voor leidinggevende

De VCA VOL cursus is geschikt voor iedereen die leiding geeft binnen de industrie en bouwnijverheid. Binnen de industrie is een VCA VOL certificaat vaak een vereiste voor alle operationeel leidinggevenden, zoals: voorleiden en ploegleiders. Tijdens de VCA VOL training leert de leidinggevende voldoende kennis om werkzaamheden veilig te laten uitvoeren. Na afronding van de cursus kan de leidinggevende onveilige situaties herkennen, maatregelingen treffen ter voorkoming van ongevallen, bedrijfsnoodplannen opstellen en toolbox vergaderingen organiseren.

VCA VOL certificaat halen

De cursus VCA VOL wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolg wordt afgerond, ontvangt de deelnemer het VCA VOL certificaat. Maar nog veel belangrijker: de leidinggevende kan onveilige situaties herkennen, maatregelingen treffen ter voorkoming van ongevallen, bedrijfsnoodplannen opstellen en toolbox vergaderingen organiseren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma VCA VOL training

De volgende onderwerpen worden tijdens VCA VOL training behandeld

  • Voorbereiden, bespreken en inspecteren van werkzaamheden
  • Uitvoeren van werkzaamheden
  • Beheersen van specifieke gevaren
  • Beheersen van incidenten en noodsituaties

Naast VCA VOL bieden wij ook de volgende trainingen aan:

Studieduur en kosten VCA VOL Cursus

  • Studieduur: variabel
  • Niveau: mbo 3
  • Kosten: € 255 (klassikale training 2 dagdelen) of € 145 (zelfstudie via e-learning) p.p inclusief examen

*bovenstaande prijzen zijn exclusief btw benoemd

Boek je examen voor VCA VOL

Examen boeken

VCA VOL op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook beschikbaar als e-learning

Wist je dat we voor deze opleiding ook een e-learning aanbieden? Met onze e-learnings kunnen medewerkers altijd en overal gemakkelijk leren.

Ontvang nu ook 10% korting op een e-learning naar keuze!

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen