VCA VOL Cursus

Beoordeeld met een 7,3!
Na het volgen van de VCA VOL cursus kan de leidinggevende onveilige situaties herkennen, maatregelingen treffen ter voorkoming van ongevallen, bedrijfsnoodplannen opstellen en toolbox vergaderingen organiseren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Jouw werknemers opleiden voor VCA VOL

De training VCA VOL is geschikt voor iedereen die leidinggeeft binnen de industrie en bouwnijverheid. Binnen de industrie is een VCA VOL certificaat vaak een vereiste voor alle operationeel leidinggevenden, zoals: voorleiden en ploegleiders. Tijdens de VCA cursus leert de leidinggevende voldoende kennis om werkzaamheden veilig te laten uitvoeren. Na afronding van de cursus kan de leidinggevende onveilige situaties herkennen, maatregelingen treffen ter voorkoming van ongevallen, bedrijfsnoodplannen opstellen en toolbox vergaderingen organiseren.

Resultaat

De cursus VCA VOL wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolg wordt afgerond, ontvangt de deelnemer het VCA VOL certificaat. Maar nog veel belangrijker: de leidinggevende kan onveilige situaties herkennen, maatregelingen treffen ter voorkoming van ongevallen, bedrijfsnoodplannen opstellen en toolbox vergaderingen organiseren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Kies voor onze klassikale VOL VCA cursus van 2 dagdelen of volg de cursus online via onze online leeromgeving. De volgende onderwerpen komen tijdens de VCA VOL cursus aanbod:

  • Voorbereiden, bespreken en inspecteren van werkzaamheden
  • Uitvoeren van werkzaamheden
  • Beheersen van specifieke gevaren
  • Beheersen van incidenten en noodsituaties

Naast VCA VOL kun je bij ons ook terecht voor de cursus Basisveiligheid VCA.

Praktische informatie

  • Studieduur: variabel
  • Niveau: mbo 3
  • Kosten: € 255 (klassikale training 2 dagdelen) of € 145 (zelfstudie via e-learning) p.p inclusief examen

*bovenstaande prijzen zijn exclusief btw benoemd

VCA VOL op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook beschikbaar als e-learning

Wist je dat we voor deze opleiding ook een e-learning aanbieden? Met onze e-learnings kunnen medewerkers altijd en overal gemakkelijk leren.

Ontvang nu ook 10% korting op een e-learning naar keuze!

Klantcasus: AFP

"Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren"
René Kolk, Teamleider trainingen binnen AFP