Leiderschap en Veiligheid

Beoordeeld met een 9,6!
De werknemer weet een veilige werkcultuur te creëren en medewerkers te motiveren om nog veiliger te werken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Wil jij graag de opleiding Leiderschap en Veiligheid volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Leiderschap en Veiligheid

De training Leiderschap en veiligheid is geschikt voor iedereen die leiding geeft aan een productieploeg of -afdeling. Als leidinggevende van medewerkers die werkzaam zijn in de technische branche heb je te maken met verschillende veiligheidsrisico’s. De training gaat in op hoe veilig gedrag beïnvloed wordt, hoe de leidinggevende het goede voorbeeld kan geven en hoe hij of zij het beste feedback kan geven aan medewerkers. Na afloop van de training kan de leidinggevende medewerkers motiveren om elkaar op een open en positieve manier aan te spreken en weet hij of zij een veilige werkcultuur te creëren.

Resultaat

De training Leiderschap en veiligheid bieden wij op maat aan. Dit houdt in dat de training afgestemd wordt op jouw organisatie en processen. De training bestaat uit een theorie- (d.m.v. een voorbereidende e-learning) en een praktijkgedeelte op locatie. Na afloop ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname. Maar nog veel belangrijker: de werknemer weet een veilige werkcultuur te creëren en medewerkers te motiveren om nog veiliger te werken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Hierdoor weten we als geen ander hoe we de veiligheid nog beter kunnen borgen en verhogen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Veiligheidsbewustzijn, gevaar en risico herkenning
 • Handelen in noodsituaties
 • TRA (Taak Risico Analyse) en LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse)
 • Veiligheidsregels en -procedures
 • Gedrags- en veiligheidsobservaties
 • Motiveren
 • Feedback geven en ontvangen
 • Leiderschapsstijlen

Praktische informatie

 • Studieduur: 8 uur
 • Kosten op aanvraag
 • Niveau: mbo-niveau 3

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren