Veiligheidstrainingen voor de industrie

Op de werkvloer is veiligheid een belangrijk thema. Zeker voor bedrijven binnen de industrie. Dat is niet voor niets, want in deze bedrijven wordt er vaak gewerkt met machines, interne (transport)middelen, gevaarlijke stoffen en andere hulpmiddelen die kunnen leiden tot incidenten en calamiteiten. Wij helpen bedrijven bij het creëren van bewustzijn en het vergroten van veiligheid op de werkvloer. Dit doen wij met een aanbod van meer dan 25 veiligheidstrainingen, waarbij de theorie en de praktijk worden afgestemd op de risico’s en werkwijzen van het bedrijf.

Voor het trainen van groepen biedt Cbt de mogelijk voor het leren op afstand. Dit kan door middel van e-learnings, webinars, scenariotrainingen en individuele toetsing. Deze onderdelen komen terug in de digitale leeromgeving. Op deze manier kunnen medewerkers altijd en overal leren en is hun voortgang makkelijk te bewaken.

Leercultuur creëren

Bewustzijn van gevaren en risico’s

Elkaar aan durven spreken op veilig gedrag

Adequaat handelen bij noodsituaties

Continu de veiligheid verbeteren

Verschillende vormen van leren mogelijk

Veiligheidstrainingen voor de industrie op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Foto richard commercieel directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: Bettinehoeve

"Mijn verbeteropdracht levert Bettinehoeve jaarlijks een enorme besparing op."
Ad Buis, Allround Operator Spraydryer bij Bettinehoeve