VR en scenario-training

Bepaalde scenario’s zijn lastig te trainen in een fabriek. Denk aan het aanzetten van een pomp, het verhogen van de temperatuur of het verhogen van de druk op een SCADA-scherm. De fabriek kun je niet zomaar stil leggen, maar operators moeten wel weten hoe een fabriek reageert. Vaak zien we dat mensen de theorie goed doorlopen, maar wanneer er een probleem zich voordoet zij niet altijd meer kunnen herleiden wat het probleem is. Daarom heb je de mogelijkheid tot VR en scenario-trainingen in onze digitale leeromgeving. Loop virtual door je eigen fabriek, verkrijg informatie over apparatuur, koppel e-learnings en train scenario’s. 

Nieuwe technologieën zorgen voor meer mogelijkheden en afwisseling in het leeraanbod. Iets wat wij bij Cbt heel erg belangrijk vinden. Daarom werken wij hard aan de uitbreiding van onze leeromgeving met Virtual Reality trainingen.

Hoe werkt het dan?

Loop virtual door je eigen fabriek, vraag informatie op bij machines, doorloop passende e-learnings en train scenario’s. Via een gesimuleerde omgeving kun je bijvoorbeeld oefenen met verschillende technische onderwerpen, zoals het aanzetten van een pomp, het verhogen van de temperatuur of het verhogen van de druk op een SCADA-scherm. Je kunt operators verschillende acties geven, zodat zij zien wat het effect is en zien hoe een fabriek reageert. Bekijk de video hieronder voor een impressie van onze leeromgeving en vraag een gratis demo aan.

cbt Logo 30 jaar jubileum

Voorbeelden van onze virtualrealitytrainingen

VR: LOTOTO-training

VR: NEN-training

Loop virtueel door je eigen fabriek

Train nu nog gerichter met VR en scenario trainingen in onze online leeromgeving! Loop virtual door je eigen fabriek, verkrijg informatie over apparatuur, koppel e-learnings en train scenario’s. Meer informatie? Vraag het aan via onderstaand formulier

 

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: Saturn Petcare

"Dankzij Cbt zijn onze mensen breder inzetbaar, bewuster van het proces en kijken vooruit"
Sherlinda Lucas, HR Business Partner bij Saturn Petcare