Maatwerk & incompany

Al onze opleidingen en trainingen op deze website kunnen wij bij jou op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het het gebruik van jouw eigen locatie. Daarnaast ontwerpen, ontwikkelen en implementeren wij innovatieve opleidingsprogramma’s speciaal voor jouw organisatie. Of je nu werkplekleren wilt implementeren, een eigen onboarding programma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat medewerkers zo fijn mogelijk leren, zodat jij direct meer rendement behaalt uit jouw opleidingsbeleid! Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vertel ons over jouw project!

Werkplekleren

Leren is het meest effectief op de werkvloer. Maar liefst 70% van het leereffect wordt bereikt door te doen. Daarom helpt Cbt organisaties bij het implementeren van werkplekleren binnen hun opleidingsbeleid. Dit doen wij door het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van innovatieve opleidingsprogramma’s voor op de werkplek. Meer weten? Neem een kijkje op onze website via onderstaande button.

Onboarding programma

Een onboarding programma zorgt voor een snelle en complete integratie van nieuwe medewerkers. Door een uniforme wijze van inwerken bespaar je tijd en kun je inwerktijden verkorten! Daarnaast geef je met een inwerkprogramma de nieuwe medewerker een warm welkom. Op deze manier behoud je nieuw aangetrokken talenten en verminder je de personeelsverloop na het onboarding programma. De nieuwe medewerker kan met plezier van start gaan!

Opleidingsplan

Een (strategisch) opleidingsplan zorgt voor een duidelijk aanpak voor het opleiden van medewerkers. Door het opleidingsbeleid te professionaliseren werk je gericht aan jouw organisatiedoelen. Het opleidingsbeleid formuleren wij namelijk altijd vanuit je strategie en organisatie- of teamdoelen. Behaal meer rendement uit je opleidingsbudget met een opleidingsplan!

Meer resultaat behalen uit opleiden?

Wij helpen organisaties bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van opleidingsprogramma's. Wil jij ook meer resultaat behalen uit opleiden? Ik denk graag met je mee!

– Richard Huurman