Maatwerk

Al onze opleidingen en trainingen op deze website kunnen wij bij jou op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie. Daarnaast ontwerpen, ontwikkelen en implementeren wij innovatieve opleidingsprogramma’s speciaal voor jouw organisatie. Of je nu werkplekleren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan wil implementeren, wij zorgen dat medewerkers zo fijn mogelijk leren, zodat jij direct meer rendement behaalt uit jouw opleidingsbeleid! Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vertel ons over jouw project!

cbt logo
man maatwerk incompany cbt

Werkplekleren

Leren is het meest effectief op de werkvloer. Maar liefst 70% van het leereffect wordt bereikt door te doen. Daarom helpt Cbt organisaties bij het implementeren van werkplekleren binnen hun opleidingsbeleid. Dit doen wij door het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van innovatieve opleidingsprogramma’s voor op de werkplek. Meer weten? Lees alles over werkplekleren via onderstaande knop.

Onboardingprogramma

Een onboardingprogramma zorgt voor een snelle en complete integratie van nieuwe medewerkers. Door een uniforme wijze van inwerken bespaar je tijd en kun je inwerktijden verkorten! Daarnaast geef je met een inwerkprogramma de nieuwe medewerker een warm welkom. Op deze manier behoud je nieuw aangetrokken talenten en verminder je het personeelsverloop na het onboardingprogramma. De nieuwe medewerker kan met plezier van start gaan!

Opleidingsplan

Een (strategisch) opleidingsplan zorgt voor een duidelijke aanpak voor het opleiden van medewerkers. Door het opleidingsbeleid te professionaliseren werk je gericht aan jouw organisatiedoelen. Het opleidingsbeleid formuleren wij namelijk altijd vanuit je strategie en organisatie- of teamdoelen. Behaal meer rendement uit je opleidingsbudget met een opleidingsplan!

Cbt brochure mockup

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: Tata Steel

"De digitale leeromgeving van Cbt past bij de huidige tijd en manier van opleiden"
Dhr. Van Balen Walter, SAB Profiel, QHSE Manager bij SAB Profiel