Gasmeten cursus (EX, OX, TOX)

Beoordeeld met een 9! (28 beoordelingen)
Na de Gasmeten EX OX TOX cursus weten medewerkers verantwoordelijk gasmetingen verrichten en interpreteren, waardoor zij de veiligheid van hun eigen werkplek vergroten.

Gasmeten cursus (EX, OX, TOX) voor jouw werknemers

De cursus Gasmeten is bedoeld voor medewerkers die op hun werkplek bezig zijn met gasmeten en gasdetectie. Nadat de deelnemer de cursus Gasmeten heeft afgerond is hij/zij in staat om planmatig en veilig gas-, zuurstof-, en/of Toxmetingen te verrichten en interpreteren. Let op: voordat jouw medewerker kan deelnemen, dient de deelnemer in bezit te zijn van een geldig VCA diploma (Basisveiligheid VCA, VCA VOL).

Hoe worden werknemers tijdens de training Gasmeten opgeleid?

De training Gasmeten bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Wanneer de deelnemer de cursus met een voldoende afrond, wordt de cursus verzilvert met het Cbt certificaat gasmeten. Deze certificaten zijn 3 jaar geldig. Maar nog veel belangrijker: door de opleiding weten medewerkers verantwoordelijk gasmetingen te verrichten en interpreteren, waardoor zij de veiligheid van hun eigen werkplek vergroten.

Programma Gasmeten EX OX TOX

De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:

  • Basisbegrippen
  • Zelfstandig gasmetingen verrichten
  • Meetapparatuur, zoals gasmeter en behulpmiddelen bedienen

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Hierdoor weten we als geen ander hoe we de veiligheid op de werkplek nog beter kunnen borgen en verhogen. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers zodat zij ook echt veilig(er) te werk gaan

Naast Gasmeten (EX, OX, TOX) bieden wij ook de volgende trainingen aan:

Studieduur en kosten

Gasmeten (EX, OX, TOX) op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen