Subsidieregeling Food in Transitie (FIT)2030

Levensmiddelenindustrie opgelet! Er is een subsidie beschikbaar via het programma Food in Transitie. FIT2030 is hét programma dat bedrijven motiveert en steunt bij werken aan toekomstbestendigheid. Met interessante subsidies wil Cbt samen met SOL de verbinding tussen bedrijven, het onderwijs en overheden versterken. De subsidie vergoedt tot 50% van ons aanbod en is beschikbaar  tot 31 december 2024. Dit betekent dat activiteiten die voldoen aan de richtlijnen en uitgevoerd zijn in deze periode voor de subsidie in aanmerking kunnen komen. Klik hier voor meer informatie.

Trainingen die in aanmerking komen

Klik op een training voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

FIT 2030 Operator A

Operator A (Niveau 2)

FIT 2030 Leidinggeven op de Werkvloer

Leidinggeven op de Werkvloer

FIT 2030 Teamleider Productie

Teamleider Productie

FIT 2030 Werkplekopleider

Werkplekopleider

FIT 2030 Leiderschap en Veiligheid

Leiderschap en Veiligheid

FIT 2030 Feedback Geven en Ontvangen e-learning

Feedback Geven en Ontvangen (e-learning)

FIT 2030 Lean op de Werkvloer

Lean op de Werkvloer

FIT 2030 Basiskennis Elektrotechniek

Basiskennis Elektrotechniek

FIT 2030 Analytisch Storingzoeken ATS

Analytisch Storingzoeken

FIT 2030 Onderhoud en Storingzoeken

Onderhoud en Storingzoeken

Bekijk alle trainingen van Cbt die in aanmerking komen voor de FIT 2030

Werkplekleren en FIT 2030

Ons werkpleklerentraject komt ook in aanmerking voor de FIT 2030 subsidie. Leren is het meest effectief op de werkvloer. Maar liefst 70% van het leereffect wordt bereikt door te doen. Daarom helpt Cbt organisaties bij het implementeren van werkplekleren binnen hun opleidingsbeleid. Dit doen wij door het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van innovatieve opleidingsprogramma’s voor op de werkplek. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Doe je mee?

Cbt is trotse partner van FIT2030. Samen met alle andere partners van FIT2030 dragen we een belangrijke bijdrage aan de levensmiddelenindustrie in de vorm van expertise, kennis en kunde. Wil je weten of je in aanmerking komt voor de subsidie? Neem dan gerust contact met ons op.

Voorwaarden

Wij zijn gespecialiseerd in het maken en verzorgen van trainingen, opleidingen, coaching en werkplekleren. Hiermee leren we medewerkers in de levensmiddelenindustrie de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, leiderschap én veiligheid.

Is jouw organisatie toe aan de volgende stap m.b.t. toekomstbestendigheid? Ik kom graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Richard Huurman, Commercieel Directeur

Foto richard commercieel directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden