NEN 3140 VOP Cursus

Beoordeeld met een 8,8! (368 beoordelingen)
Na de NEN 3140 VOP cursus (Voldoende Onderricht Persoon) is jouw medewerker in staat om veilig te werken aan, met of nabij elektrische installaties.

Jouw medewerkers opleiden met de NEN 3140 VOP cursus

De cursus NEN 3140 VOP is bedoeld voor iedereen die onder verantwoordelijkheid van de installatie- of werkverantwoordelijke of vakbekwaam persoon werkzaamheden met een beperkt elektrisch risico uitvoert. Nadat de eendaagse NEN 3140 VOP cursus is afgerond kan de deelnemer veilig werken aan of in de nabijheid van elektrische installaties.

VR onderdeel nieuwe aanpak NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon cursus

In de NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon cursus is vanaf heden virtual reality onderdeel van de nieuwe aanpak. Deze innovatieve en kwalitatieve toevoeging leidt tot efficiënter opleiden. Bekijk de VR-demo in de video hieronder of lees meer over de nieuwe opzet via de button onder de video.

Resultaat NEN 3140 VOP cursus

De VOP cursus duurt één dag en wordt afgesloten met een toets. Wanneer de deelnemer de toets behaald, wordt de cursus verzilverd met een certificaat VOP van Cbt. Maar nog veel belangrijker: de NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon is in staat om veilig te werken aan, met of nabij elektrische installaties. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma NEN 3140 VOP cursus

Het programma van NEN 3140 VOP cursus behandeld de volgende onderwerpen:

  • Wet- en regelgeving
  • Elektrische risico’s en veiligheid (PBM’s en LMRA)
  • Elektrotechnische werkzaamheden (onder andere resetten thermische pakketten, spanningsloos werken en Lototo training)
  • Beveiligingstoestellen
  • Stappenplan en procedures

Cbt geeft al meer dan 25 jaar opleidingen en trainingen binnen de industrie. Wij begrijpen dan ook goed dat je een fabriek niet zomaar kunt stil leggen. Daarom trainen we bij jou op locatie met onze mobiele practicumopstellingen. Met deze opstellingen kunnen medewerkers op een veilige manier hun kennis, vaardigheden en attitude (competenties) verbeteren.

Naast de NEN 3140 VOP bieden wij ook de volgende NEN 3140 cursussen aan:

Studieduur en kosten VOP cursus

  • Studieduur: 1 dag
  • Kosten: € 325 (excl. btw)
  • Niveau: mbo-niveau 2

Meld je aan voor NEN 3140 VOP

Geïnteresseerd in de training, maar is er geen geschikte startdatum beschikbaar?

Ontvang een notificatie zodra er nieuwe trainingsdata beschikbaar zijn.

NEN 3140 VOP op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook beschikbaar als e-learning

Wist je dat we voor deze opleiding ook een e-learning aanbieden? Met onze e-learnings kunnen medewerkers altijd en overal gemakkelijk leren.

Ontvang nu ook 10% korting op een e-learning naar keuze!

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen