Cursus leidinggeven op de Werkvloer

Na het volgen van de cursus Leidinggeven op de Werkvloer weet de leidinggevende anderen succesvol te coachen, instrueren en motiveren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

STAP

FIT 2030

€ 1.075,- excl. btw

Deze opleiding is te volgen met subsidie!

Jouw werknemers opleiden voor Leidinggeven op de Werkvloer

Een leidinggevende coacht, instrueert en motiveert medewerkers. De cursus Leidinggeven op de Werkvloer is geschikt voor iedereen (beginnend) leiding geeft en verantwoordelijk is voor dagelijkse aansturing, communicatie, werkplanning en teamresultaten. Verantwoordelijkheden die als een behoorlijke uitdaging gezien kunnen worden, zeker als de medewerker zich heeft opgewerkt van uitvoerend medewerker tot leidinggevende. Na afloop van de cursus heeft de leidinggevende voldoende handvatten om leiderschapstaken succesvol uit te voeren.

Resultaat

De cursus Leidinggeven op de Werkvloer bestaat uit 3 dagen. De cursus is een module van de opleiding Teamleider Productie en bestaat uit een praktijkopdracht en een examen. Wanneer de praktijkopdracht en het examen met goed gevolg zijn afgerond, ontvangt de deelnemer een Cbt-deelcertificaat. Maar nog veel belangrijker: de leidinggevende weet anderen succesvol te coachen, instrueren en motiveren. Dat wij noemen resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Door de inzet van een acteur tijdens de cursus oefenen de deelnemers met verschillende gespreksvormen en leiderschapsstijlen. Zo zetten zij op een juiste manier de stap vanuit het team naar leidinggevende. De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:

 • Stap vanuit het team naar leidinggevende
 • Leidinggeven / leiderschapsstijlen
 • Motiveren
 • Feedback
 • Coachend leidinggeven
 • Gesprekstechnieken
 • Conflicten
 • Werkoverleg voeren

Praktische informatie

 • Studieduur: 3 dagen
 • Kosten per module: € 1.075 (excl. btw)
 • Niveau: mbo-niveau 3
 • This training is also available in English

Meld je aan voor Leidinggeven op de Werkvloer

€ 1.075,- excl. btw

Deze opleiding komt in aanmerking voor STAP (meer informatie)

Geïnteresseerd in de training, maar is er geen geschikte startdatum beschikbaar?

Ontvang een notificatie zodra er nieuwe trainingsdata beschikbaar zijn.

Leidinggeven op de Werkvloer op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: AFP

"Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren"
René Kolk, Teamleider trainingen binnen AFP