NEN 3140 VP Cursus

Beoordeeld met een 9!
Na de NEN 3140 VP cursus (Vakbekwaam Persoon) is jouw medewerker in staat om veilig te werken aan, met of nabij laagspanningsinstallaties.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

STAP

€ 375,- excl. btw

Deze opleiding is te volgen met subsidie!

Jouw werknemers opleiden voor NEN 3140 VP

De NEN 3140 VP cursus is bedoeld voor iedereen die onder verantwoordelijkheid van een Installatie- of Werkverantwoordelijke (IV/WV), elektrotechnische of niet-elektrotechnische werkzaamheden verricht. Werkzaamheden met of nabij laagspanningsinstallaties. Voor bepaalde werkzaamheden heeft hij/zij geen werkopdracht nodig, maar kan hij/zij volledig zelfstandig opereren. Wanneer de deelnemer de eendaagse cursus NEN 3140 VP heeft afgerond, kan hij/zij veilig werken aan, met of nabij laagspanningsinstallaties.

VR is onderdeel van de nieuwe aanpak voor onze NEN-trainingen!
Een innovatieve en kwalitatief sterk verhogende toevoeging aan onze NEN-trainingen is het gebruik van virtual reality. Bekijk hieronder de demo of klik op onderstaande button om de nieuwe opzet te bekijken!

Resultaat

De NEN 3140 cursus VP duurt één dag en wordt afgesloten met een toets. Wanneer de deelnemer de toets behaald, wordt de cursus verzilverd met een NEN 3140 VP certificaat van Cbt. Maar nog veel belangrijker: jouw medewerker kan veilig werken aan, met of nabij laagspanningsinstallaties. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Wij begrijpen dan ook goed dat je een fabriek niet zomaar kunt stil leggen. Daarom trainen we bij jou op locatie met onze mobiele practicumopstellingen. Met deze opstellingen kunnen medewerkers op een veilige manier hun kennis, vaardigheden en attitude (competenties) verbeteren. Tijdens de training komen onderwerpen aan bod, zoals:

  • Wet- en regelgeving
  • Elektrische risico’s en veiligheid (PBM’s en LMRA)
  • Elektrotechnische werkzaamheden (o.a. storing zoeken)
  • Beveiligingstoestellen
  • Stappenplan en procedures

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dag
  • Kosten: € 375 (excl. btw)
  • Niveau: mbo-niveau 3

Meld je aan voor NEN 3140 VP

€ 375,- excl. btw

Deze opleiding komt in aanmerking voor STAP (meer informatie)

Geïnteresseerd in de training, maar is er geen geschikte startdatum beschikbaar?

Ontvang een notificatie zodra er nieuwe trainingsdata beschikbaar zijn.

NEN 3140 VP op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook beschikbaar als e-learning

Wist je dat we voor deze opleiding ook een e-learning aanbieden? Met onze e-learnings kunnen medewerkers altijd en overal gemakkelijk leren.

Ontvang nu ook 10% korting op een e-learning naar keuze!

Klantcasus: AFP

"Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren"
René Kolk, Teamleider trainingen binnen AFP