Voedselveiligheid HACCP Cursus

Na de Voedselveiligheid HACCP cursus heeft jouw medewerker voldoende kennis over voedselveiligheid en hygiënisch werken, waardoor hij een actieve bijdrage kan leveren aan het voedselveilig produceren van kwalitatief hoogwaardige voedingsmiddelen.

Jouw werknemers opleiden voor Voedselveiligheid HACCP

De cursus Voedselveiligheid HACCP is geschikt voor iedereen die te maken heeft met voedselhygiëne op de werkvloer (productiemedewerkers, operators, logistiek medewerkers en direct leidinggevenden). Wij snappen dat de prioriteit van voedselhygiëne hoog is. Daarom is de cursus Voedselveiligheid HACCP specifiek gericht op de mensen en werkvloer van jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat de hygiënestandaarden van jouw organisatie centraal staan tijdens de cursus. Na afloop van de cursus kent jouw medewerker het nut en de noodzaak van hygiëne, orde en netheid, waardoor hij een actieve bijdrage kan leveren aan het voedselveilig produceren.

Resultaat

De cursus Voedselveiligheid HACCP duurt 1 dag en bestaat uit een theoriegedeelte, diverse praktijkopdrachten en een examen. Wanneer het examen met goed gevolg is afgerond, ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: jouw medewerker heeft voldoende kennis over voedselveiligheid en hygiënisch werken, waardoor hij een actieve bijdrage kan leveren aan het voedselveilig produceren van kwalitatief hoogwaardige voedingsmiddelen.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen ons op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers en combineren de theorie met een praktijkgerichte aanpak. Door praktijkvoorbeelden, een interactieve manier van trainen en actuele casussen kunnen jouw medewerkers direct het geleerde in de praktijk toepassen. De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:

 • Wetgeving
 • Zorgsystemen (BRC, IFS, ISO 22000)
 • HACCP
 • Kritische plaatsen
 • Microbiologische besmetting
 • Soorten vervuiling
 • Reinigen en desinfecteren
 • Veilig omgaan met reiniging- en desinfectiemiddelen

Praktische informatie

 • Studieduur: 1 dag fysiek, 1 dag e-learning of e-learning en een halve dag.
 • Niveau: mbo 2
 • Kosten op aanvraag
 • Groepsgrootte 8-12 deelnemers

Voedselveiligheid HACCP op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook beschikbaar als e-learning

Wist je dat we voor deze opleiding ook een e-learning aanbieden? Met onze e-learnings kunnen medewerkers altijd en overal gemakkelijk leren.

Ontvang nu ook 10% korting op een e-learning naar keuze!

Klantcasus: AFP

"Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren"
René Kolk, Teamleider trainingen binnen AFP