Training Leidinggeven voor Managers

De manager zorgt ervoor dat leidinggevenden bijdragen aan het continu verbeteren van de productieomgeving. Tijdens de training Leidingggeven voor Managers worden verschillende leiderschapsstijlen en gesprekstechnieken behandeld. Dat wij noemen resultaat uit opleiden.

8,1 (16 beoordelingen)

Geschikt voor organisaties actief binnen de industrie

Deelnemers ontvangen certificaat

Gericht op jouw organisatie

Deze opleiding komt in aanmerking voor FIT 2030. Vraag een offerte aan voor meer informatie.

cbt-Jeroen-van-Schoonhoven-opleidingsdeskundige

Jeroen van Schoonhoven

Opleidingsadviseur

Leidinggeven voor Managers

Studieduur per module 3 dagen

Niveau mbo-niveau 4

Prijs €1.575 (excl. btw)

Training Leidinggeven voor jouw werknemers

De training Leidinggeven voor Managers is geschikt voor iedereen die leiding geeft aan teamleiders, voormannen of productieleiders. Als manager van collega’s met een leidinggevende functie heb je te maken met grote verantwoordelijkheden en beslissingsbevoegdheden. Verantwoordelijkheden die als een behoorlijke uitdaging gezien kunnen worden, zeker als de manager zich heeft opgewerkt van teamleider, voorman of productieleider tot manager. De training Leidinggeven voor Managers gaat in op verschillende leiderschapsstijlen en gesprekstechnieken om collega’s in een lagere functie aan te sturen. De manager groeit op een natuurlijke manier door in de functie en zorgt ervoor dat alle collega’s bijdragen aan het continu verbeteren van de productieomgeving.

Offerte aanvragen

Training Leidinggeven voor Managers

De training Leidinggeven voor Managers bestaat uit 3 dagen. De training bestaat uit een praktijkopdracht en een examen. Wanneer de praktijkopdracht en het examen met goed gevolg zijn afgerond, ontvangt de deelnemer een Cbt-deelcertificaat. Maar nog veel belangrijker: de manager zorgt ervoor dat leidinggevende bijdragen aan het continu verbeteren van de productieomgeving. Dat wij noemen resultaat uit opleiden.

Offerte aanvragen

Training Leidinggeven

Door de inzet van een acteur tijdens de training oefenen de deelnemers met verschillende gesprekstechnieken en leiderschapsstijlen. Waardoor zij de juiste competenties ontwikkelen om de stap naar manager te maken. De volgende onderwerpen komen tijdens de training Leidinggeven voor Managers aan bod:

  • Leidinggeven
  • Leidinggeven aan Veiligheid
  • Projectmanagement
  • Timemanagement
  • Communicatie
  • Samenwerken

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers.

Offerte aanvragen

Studieduur en kosten

  • Studieduur: per module 3 dagen
  • Kosten per module: € 1.575 (excl. btw)
  • Niveau: mbo-niveau 4

Offerte aanvragen

Leidinggeven voor Managers op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Foto richard commercieel directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Cbt logo FrieslandCampina
Cbt logo Trioworld
Cbt logo Heineken
Cbt logo
Cbt logo Coca Cola
Cbt logo Attero

Meld je aan voor Leidinggeven voor Managers

€ 1.575 (excl. btw)

Gerelateerde opleidingen en trainingen

Cbt brochure mockup

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: Trioworld

"Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren"
René Kolk, Teamleider trainingen binnen Trioworld