Veilig Werken met Gevaarlijke Stoffen cursus

Beoordeeld met een 8,8! (81 beoordelingen)
Na afloop van de Veilig Werken met Gevaarlijke stoffen cursus weet de werknemer gevaarlijke stoffen herkennen en daar veilig mee om te gaan.

Veilig Werken met Gevaarlijke Stoffen cursus voor jouw medewerkers

Werken met gevaarlijke stoffen brengt verschillende veiligheidsrisico’s met zich mee. Daarom is het belangrijk dat medewerkers bewust zijn van de gevaren van onder andere chemische stoffen, giftige stoffen en brandbare stoffen. Ook verplicht de Arbowet werkgevers om hun medewerkers te informeren over veilig werken met gevaarlijke stoffen. Tijdens de gevaarlijke stoffen cursus leren de deelnemers door middel van risico-inventarisatie alles over de veiligheidsaspecten van het werken met gevaarlijke stoffen in hun eigen werkomgeving.

Resultaat cursus Gevaarlijke Stoffen

De cursus veilig werken met gevaarlijke stoffen duurt vier uur (excl. voorbereidende e-learning) en wordt afgesloten met een toets. Wanneer de deelnemer de toets behaald, wordt de cursus verzilverd met een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de werknemer weet stoffen die gevaarlijk zijn te herkennen en veilig mee om te gaan. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma Veilig Werken met Gevaarlijke stoffen training

Tijdens de training gevaarlijke stoffen komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Soorten gevaarlijke stoffen
  • Gevolgen van gevaarlijke stoffen
  • Herkennen van gevaarlijke stoffen
  • Veilig werken met gevaarlijke stoffen
  • Opslag

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Hierdoor weten we als geen ander hoe we de veiligheid binnen productiebedrijven nog beter kunnen borgen en verhogen.

Naast Veilig Werken met Gevaarlijke Stoffen bieden wij ook de volgende trainingen aan:

Studieduur en kosten

  • Studieduur: 4 uur (excl. voorbereidende e-learning)
  • Kosten: op aanvraag
  • Niveau: mbo-niveau 2

Veilig Werken met Gevaarlijke Stoffen op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook beschikbaar als e-learning

Wist je dat we voor deze opleiding ook een e-learning aanbieden? Met onze e-learnings kunnen medewerkers altijd en overal gemakkelijk leren.

Ontvang nu ook 10% korting op een e-learning naar keuze!

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen