Opleiding Teamleider Productie

Beoordeeld met een 8! (21 beoordelingen)
Met het volgen Teamleider Productie opleiding ontwikkelt de teamleider zich binnen de functie en helpt hij het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

FIT 2030

Jouw werknemers opleiden tot Teamleider Productie

De opleiding Teamleider Productie is geschikt voor iedereen die wil doorgroeien vanuit de functie operator en/of productiemedewerker naar de rol van teamleider productie (of zich hierin wil verbeteren). De teamleider productie is verantwoordelijk voor het aansturen van productiemedewerkers en verschillende aspecten van het productieproces. Het uitgangspunt hierbij is dat de teamleider werkt volgens de doelen, missie en visie van jouw productiebedrijf. Dagelijks coacht en motiveert de teamleider door coachend leidinggeven, de productiemedewerker /operators om veiliger en met meer kwaliteit en efficiënt te produceren. Na afronding van de training heeft de teamleider productie inzicht in welke veranderingen er nodig zijn binnen jouw organisatie om de gestelde organisatiedoelen te behalen.

Resultaat opleiding Teamleider Productie

De opleiding Teamleider Productie bestaat uit drie modules. Iedere module wordt afgesloten met een examen en praktijkopdracht. Na het succesvol doorlopen van de modules en het examen, wordt de opleiding verzilverd met het certificaat Teamleider Productie. Maar nog veel belangrijker: de teamleider ontwikkelt zich binnen de (nieuwe) functie en helpt hij het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Opleidingsprogramma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers en combineren de theorie met praktijksituaties. Zo zet de (aankomend) leidinggevende op de juiste manier de stap vanuit het team naar teamleider productie. Benieuwd hoe? Lees hier meer over onze werkwijze. De volgende onderwerpen vormen het programma van de training:

  • Leidinggeven op de werkvloer
  • Bedrijfsorganisatie
  • Lean op de werkvloer productie

Naast Teamleider Productie bieden wij ook de volgende trainingen aan:

Studieduur en kosten

  • Studieduur: per module 3 dagen
  • Kosten per module: € 1.075 (excl. btw)*
  • Niveau: mbo-niveau 3
  • This training is also available in English

* Inclusief 1 examen en 1 herexamen. Ieder opvolgend examen kost € 110 (excl. btw).

Meld je aan voor Teamleider Productie

Geïnteresseerd in de training, maar is er geen geschikte startdatum beschikbaar?

Ontvang een notificatie zodra er nieuwe trainingsdata beschikbaar zijn.

Teamleider Productie op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen