Basisveiligheid VCA cursus

Beoordeeld met een 8,4! (42 beoordelingen)
De cursus VCA basisveiligheid leert operationele medewerkers werkzaam in de industrie en bouwnijverheid over veiligheid en gezondheid. De operationeel medewerker kan na de basis cursus risico's op een juiste manier inschatten en is bekend met belangrijke veiligheids- en gezondheidsaspecten. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Jouw werknemers opleiden voor Basisveiligheid VCA

De cursus Basisveiligheid VCA is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de industrie en bouwnijverheid. Binnen de industrie is een diploma B VCA vaak een vereiste voor operationeel managers. Tijdens de VCA cursus leert de operationeel medewerker basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Na afronding van de cursus kan de deelnemer risico’s op een juiste manier inschatten en is hij bekend met belangrijke veiligheids- en gezondheidsaspecten van werkzaamheden op locatie.

Een basisveiligheidstraining op maat

Behoefte aan een VCA cursus op maat voor jouw organisatie? Dat kan! Vanuit VCA kunnen wij een basisveiligheidstraining opstellen die ingaat op de risico’s, regels en hulpmiddelen binnen jouw organisatie.

Resultaat

De Basisveiligheid VCA cursus wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolgd wordt afgerond, ontvangt de deelnemer het B VCA certificaat. Maar nog veel belangrijker: de operationeel medewerker kan risico’s op een juiste manier inschatten en is bekend met belangrijke veiligheids- en gezondheidsaspecten. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Kies voor onze klassikale B VCA opleiding van 2 dagdelen of examentraining voorafgaand aan het examen. Daarnaast is het ook mogelijk om de VCA cursus online te volgen via onze online leeromgeving. De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus basisveiligheid VCA aan bod:

  • Voorbereiden, bespreken en inspecteren van werkzaamheden
  • Uitvoeren van werkzaamheden
  • Beheersen van specifieke gevaren
  • Beheersen van incidenten en noodsituaties

Naast Basisveiligheid VCA bieden wij ook de de volgende training aan:

Praktische informatie

  • Studieduur: variabel
  • Niveau: mbo-niveau 2
  • Kosten: € 259 (klassikale training 2 dagdelen), € 215 (examentraining) of € 139 (zelfstudie via e-learning) p.p inclusief examen.

*bovenstaande prijzen zijn exclusief btw benoemd

Boek je examen voor Basisveiligheid VCA

Examen boeken

Basisveiligheid VCA op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook beschikbaar als e-learning

Wist je dat we voor deze opleiding ook een e-learning aanbieden? Met onze e-learnings kunnen medewerkers altijd en overal gemakkelijk leren.

Ontvang nu ook 10% korting op een e-learning naar keuze!

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen