Overijssels Vakmanschap subsidie tot €1000,- per persoon!

Wonen jouw medewerkers in Overijssel of vestigt jouw organisatie zich in Overijssel en heeft je organisatie raakvlakken met techniek? Dan komen je medewerkers hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor subsidie tot €1000,- per persoon voor scholing!

Om technische werkgevers te steunen in tijden van corona heeft de gemeente Overijssel in samenwerking met diverse bedrijven, scholen met landelijke brancheorganisaties, vakbonden en het technische O&O fonds een subsidie opgezet voor vakmensen binnen de techniek, zodat zij zich ook in deze tijden kunnen blijven ontwikkelen.

Hoe werkt het?

Het Overijssels Vakmanschap heeft als ambitie om 1000 technische vakmensen te ondersteunen in hun opleidingsvraag. Dit doen ze door het aanbieden van opleidingsvergoedingen van maximaal 1.000 euro per persoon, dit is maximaal 500 euro beschikbaar gesteld vanuit provincie Overijssel aangevuld met nog eens 500 euro vanuit het O&O fonds en/of de werkgever.

Ontwikkel het vakmanschap van jouw medewerkers

De tweede regeling van de NOW subsidie (loonsubsidie voor bedrijven die kampen met een omzetdaling door het coronavirus) verplicht bedrijven om een scholing of scholingsadvies voor medewerkers op te nemen in het bedrijfsbeleid. Cbt biedt diverse bbl-opleidingen op het gebied van techniek en leiderschap die goed sluiten aan bij deze subsidie. We hebben gepaste maatregelen getroffen om de opleidingen op een verantwoorde wijze door te laten gaan. Daarnaast kan Cbt adviseren op basis van het bedrijfsdoel. Ben je benieuwd welke opleidingen allemaal in aanmerking komen voor de subsidie of heb je hulp nodig bij de aanvraag van de subsidie? Cbt staat voor je klaar! Neem contact met ons op door te bellen naar 0800 – 228 72 46 of stuur een mail naar [email protected]

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

"Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren"
René Kolk, Teamleider trainingen binnen AFP