Medewerkers leren in fabriek

Nieuw Commissielid NRTO: Roy Pollmann 

We zijn trots mee te delen dat Roy Pollmann, algemeen directeur van Cbt resultaat uit opleiden, zich heeft aangesloten bij de commissie van de NRTO. De toetreding van Roy aan de commissie van de NRTO sluit naadloos aan bij onze missie voor kwalitatieve opleidingen in de maakindustrie en meer resultaat te behalen uit opleiden. 

Het NRTO en het Keurmerk 

De NRTO, de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, is een brancheorganisatie die zich inzet voor het waarborgen van de kwaliteit en professionaliteit in het Nederlandse private onderwijs. Opleiders in Nederland kunnen Het NRTO-keurmerk ontvangen wanneer zij voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dit keurmerk versterkt de betrouwbaarheid en professionaliteit van onderwijsinstellingen in Nederland. Dit keurmerk waarborgt dat de opleidingen, trainingen, en cursussen van onderwijsinstellingen bijdragen aan de professionele ontwikkeling van individuen. 

Toetreding van Roy Pollmann  

Met de aansluiting van Roy Pollmann tot de NRTO-commissie zetten we ons voor het blijven verbeteren van de kwaliteit van opleidingen binnen de industriële sector. Roy, die al meer dan twintig jaar betrokken is bij Cbt en sinds 2012 algemeen directeur is, ziet deze rol als een bevestiging van het harde werk en de toewijding van Cbt aan kwaliteit: “We willen dat Cbt voor kwaliteit staat, kwaliteit waardoor onze klanten ons actief aanbevelen. Hoe mooi is het dan dat je door het NRTO gevraagd wordt om in de commissie van deskundige van het keurmerk plaats te nemen.” Deze stap versterkt niet alleen Cbt’s positie als vooraanstaand opleider in de maakindustrie, maar bevordert ook het belang van continu leren en ontwikkelen binnen de sector. 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws in jouw branche!

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ook resultaat uit opleiden behalen?

Wij helpen organisaties bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van opleidingen en trainingen. Wil jij ook meer resultaat behalen uit opleiden? Wij denken graag met je mee!

– Richard Huurman, Commercieel Directeur