Het coronavirus (COVID-19): Zo gaat Cbt er mee om! (update 21-10)

  • 21 oktober 2020

Fysieke lessen vanaf 1 juni weer hervat
Cbt volgt de richtlijnen van het RIVM, GGD en het ministerie van Onderwijs. Op 23 maart hebben wij op basis van deze richtlijnen besloten om tot 1 juni 2020 fysieke lessen te annuleren en om te zetten naar Webinars. Vanaf 1 juni 2020 gaan wij met gepaste maatregelen fysieke lessen weer opstarten. Natuurlijk willen wij onze trainingen en opleidingen op een verantwoorde manier door laten gaan. Daarom hebben wij een protocol opgesteld. Daarnaast gelden voor onze lessen en locaties diverse coronamaatregelen.

Bekijk hier ons protocol


Maatregelen voor onze deelnemers

  • Ben je ziek of heb je koorts, dan mag je helaas niet deelnemen aan de training! Blijf bij twijfel thuis.
  • Was van tevoren je handen en maak voorafgaand de training eventueel de te gebruiken middelen schoon.
  • Wacht buiten in de wachtrij op minimaal 1,5 meter afstand van medekandidaten totdat je naar binnen kunt komen.
  • Houd te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en ga alleen op plekken zitten die zijn aangegeven.
  • Draag een mondkapje op momenten wanneer je rondloopt of wanneer je tijdens een training geen 1,5 meter afstand kunt houden.
  • Gooi eenmalig te gebruiken PBM’s en andere middelen weg in de aangegeven afvalbak. Overige middelen en PBM’s worden gedesinfecteerd voor volgend gebruik.

Veiligheidstrainingen
Vooral nu veiligheid zo belangrijk is hebben we voor onze veiligheidstrainingen verschillende mogelijkheden ontwikkeld om deelnemers hiervan bewust te maken, zoals e-learning, webinars en individuele toetsing.

Mocht de situatie veranderen, dan informeren wij je per e-mail of via een bericht op de website. Houd deze dus ook in de gaten. Meer informatie over het coronavirus vind je op de website van de Rijksoverheid, het RIVM en de GGD

Voor vragen neem je contact op met Cbt op 0800 – 228 72 46.