Meewerken in de Productie

Beoordeeld met een 8,0!

Jouw medewerker weet het productieproces voor te bereiden, apparatuur te bedienen en het procesverloop te bewaken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Zijn er binnen jouw organisatie productiemedewerkers werkzaam met de potentie om zich verder te ontwikkelen? Of wil je nieuwe medewerkers goede basiskennis over productiewerkzaamheden leren? In samenwerking met ROC MN bieden wij het opleidingstraject 'Meewerken in de productie' aan waarbij (nieuwe) medewerkers de basiskennis en vaardigheden van het productieproces leren terwijl ze meedraaien met de productie op de werkvloer. Het opleidingstraject gaat in op het voorbereiden van het productieproces, het bedienen van apparatuur, het bewaken van het procesverloop en het afronden van het productieproces.

Dit opleidingstraject komt in aanmerking voor een subsidievergoeding van €1000,- per medewerker met de subsidieregeling: NL leert door! Let op: 10% van de subsidie gaat eraf voor administratiekosten.

Mbo niveau 2

5 maanden

€ 1.954 (excl. btw)

Studiegids

Offerte aanvragen

0800 - 228 72 46

i.s.m. ROC Midden Nederland

Programma  Aanmelden / Startdata  Resultaat Praktische informatie Incompany

Programma 

Waarom deze opleiding bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De opleiding is praktijkgericht en stimuleert leren op de werkplek door diverse praktijkopdrachten. Tijdens de opleiding staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden. Samen met onze klanten werken we aan zichtbaar betere productiemedewerkers. Inmiddels zijn al meer dan 3.000 medewerkers van klanten als FrieslandCampina, AFP, Attero en Zeelandia door Cbt opgeleid! Belangrijke aandachtspunten binnen dit traject zijn:

 • (Voedsel) Veilig werken
 • Werken volgens milieuvoorschriften
 • Procesmatig werken en denken
 • Kennis van grondstoffen en producten
 • Eenheidsbewerkingen en machinevaardigheden
 • Opslag en transport

Aanmelden / Startdata 

Aanmelden / startdata

Wil je jouw medewerkers aanmelden voor deze opleiding? Vul dan onderstaand formulier in.

Resultaat

Het resultaat

Het opleidingstraject duurt 5 maanden. De medewerker doorloopt tijdens het traject diverse modules met de daarbij horende praktijkopdrachten en theorietoetsen. Na afronding van de opleiding ontvangt de medewerker een mbo-certificaat, waarmee hij/zij later diverse vrijstellingen kan krijgen voor de officiële mbo bbl-opleiding: Operator A. Maar nog veel belangrijker: jouw medewerker weet het productieproces voor te bereiden, apparatuur te bedienen en het procesverloop te bewaken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

“Dankzij Cbt zijn onze mensen breder inzetbaar, bewuster van het proces en houden rekening met consequenties. Daar zijn wij trots op!”

Sherlinda lucas HR Business Partner Saturn Petcare

Praktische informatie

Praktische informatie

 • Studieduur: 5 maanden
 • Kosten:  €1.954,- (excl. btw)
 • Niveau: mbo niveau 2 + Mbo-certificaat

 

Mbo-certificaat en vrijstellingsmogelijkheden

Het opleidingstraject duurt 5 maanden. De medewerker doorloopt tijdens het traject diverse modules met de daarbij horende praktijkopdrachten en theorietoetsen. Na afronding van de opleiding ontvangt de medewerker een mbo-certificaat, waarmee hij/zij later diverse vrijstellingen kan krijgen voor de officiële mbo bbl-opleiding: Operator A. 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze trainingen en opleidingen, vele acties en interessante tips!

Geen velden gevonden.

Incompany

Incompany

 • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
 • Opleiding op iedere gewenste locatie
 • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden?

Bel voor de mogelijkheden

Gerelateerde opleidingen

Operator A
Techniek

Operator B
Techniek

Operator C
Techniek

Onze klanten