Meewerken in de productie

Let op: subsidie tot €1000,- per medewerker mogelijk!

mbo 2

5 maanden

€ 945,-
(incl. subsidie) 

Zijn er binnen jouw organisatie productiemedewerkers werkzaam met de potentie om zich verder te ontwikkelen? Of wil je nieuwe medewerkers goede basiskennis over productiewerkzaamheden leren? Met het opleidingstraject 'Meewerken in de productie' leren (nieuw)medewerkers de basiskennis en vaardigheden van het productieproces terwijl ze meedraaien met de productie op de werkvloer. Het opleidingstraject gaat in op het voorbereiden van het productieproces, het bedienen van apparatuur, het bewaken van het procesverloop en het afronden van het productieproces.

Onze klanten

Waarom deze opleiding bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De opleiding is praktijkgericht en stimuleert leren op de werkplek door diverse praktijkopdrachten. Tijdens de opleiding staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden. Samen met onze klanten werken we aan zichtbaar betere productiemedewerkers. Inmiddels zijn al meer dan 3.000 medewerkers van klanten als FrieslandCampina, AFP, Attero en Zeelandia door Cbt opgeleid! Belangrijke aandachtspunten binnen dit traject zijn:

 • (Voedsel) Veilig werken 
 • Werken volgens milieuvoorschriften
 • Procesmatig werken en denken
 • Kennis van grondstoffen en producten
 • Eenheidsbewerkingen en machinevaardigheden
 • Opslag en transport

Bekijk de nieuwe aanpak voor onze
bbl-operatoropleidingen!

Het resultaat

Het opleidingstraject duurt 5 maanden en start op 8 februari 2021. De medewerker doorloopt tijdens het traject diverse modules met de daarbij horende praktijkopdrachten en theorietoetsen. Na afronding van de opleiding ontvangt de medewerker een mbo-certificaat, waarmee hij/zij later diverse vrijstellingen kan krijgen voor de officiële mbo bbl-opleiding: Operator A. Maar nog veel belangrijker: jouw medewerker weet het productieproces voor te bereiden, apparatuur te bedienen en het procesverloop te bewaken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

 

Praktische informatie

 • Studieduur: 5 maanden
 • Kosten: €954,- per (inclusief subsidie) - €1954,- (exclusief subsidie)
 • Niveau: mbo niveau 2
 • Startdatum: 8 februari
 • Locatie: Nieuwegein

 

Subsidie: NL leert door
Werkgevers die de NOW-regeling hebben aangevraagd zijn verplicht om hun werknemers te stimuleren tot scholing. Om werkgevers hierbij te helpen, introduceerde het kabinet onlangs de NL leert door regeling. De regeling is er voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt. Bel ons voor meer informatie.

Extra subsidie voor leden van het OVP
Ben je lid van het OVP? Dan heb je voor dit opleidingstraject recht op €426,- per werknemer extra subsidie (naast de NL leert door subsidie)!

 

Meer weten over dit traject?

Programma opbouw etc.

Locaties & Startdata

NIEUWEGEIN         
8 februari 2021 - Meewerken in de productie

Meer weten over virtual classroom?

Lees in dit artikel hoe onze deelnemers en trainers virtueel opleiden ervaren. Johnny Visch, trainer bij Cbt, vertelt erover: "Opleiden is op dit moment heel goed mogelijk. Trainers hebben meer dan genoeg mogelijkheden, zoals video om webinars persoonlijk en bedrijfsspecifiek in te steken".