Leidinggeven voor managers

mbo 4

3 dagen of
6 avonden

De training leidinggeven voor managers is geschikt voor iedereen die leiding geeft aan teamleiders, voormannen of productieleiders. Als manager van collega's met een leidinggevende functie heb je te maken met grote verantwoordelijkheden en beslissingsbevoegdheden. Verantwoordelijkheden die als een behoorlijke uitdaging gezien kunnen worden, zeker als de manager zich heeft opgewerkt van teamleider, voorman of productieleider tot manager. De training leidinggeven voor managers gaat in op verschillende leiderschapsstijlen en gesprekstechnieken om collega's in een lagere functie aan te sturen. De manager groeit op een natuurlijke manier door in de functie en zorgt ervoor dat alle collega's bijdragen aan het continu verbeteren van de productieomgeving.

Onze klanten

Waarom deze opleiding bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Door de inzet van een acteur tijdens de cursus oefenen de deelnemers met verschillende gesprekstechnieken en leiderschapsstijlen. Waardoor zij de juiste competenties ontwikkelen om de stap naar manager te maken. De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:

  • leidinggeven
  • Leidinggeven aan veiligheid
  • Projectmanagement
  • Timemanagement
  • Communicatie
  • Samenwerken

Succesvol leidinggeven met deze 6 tips!

Het resultaat

De training leidinggeven voor managers bestaat uit 3 dagen of 6 avonden. De training is onderdeel van de opleiding Productiemanager en bestaat uit een praktijkopdracht en een examen. Wanneer de praktijkopdracht en het examen met goed gevolg zijn afgerond, ontvangt de deelnemer een Cbt-deelcertificaat. Maar nog veel belangrijker: de manager zorgt ervoor dat leidinggevende bijdragen aan het continu verbeteren van de productieomgeving. Dat wij noemen resultaat uit opleiden.

*Kosten examen €100,-

Incompany

  • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
  • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
  • Opleiding op iedere gewenste locatie
  • Starten op elk moment


Grote groepen aanmelden? Bel voor de mogelijkheden

Praktische informatie

Studieduur: 3 dagen of 6 avonden
Kosten: Op aanvraag of via de informatieaanvraag hiernaast
Niveau: mbo niveau 4

Meer weten over Leidinggeven voor managers?

Programma opbouw etc.

Locaties & Startdata

LEIDINGGEVEN VOOR MANAGERS
8 oktober 2020 - Eindhoven
8 oktober 2020 - Groningen
8 oktober 2020 - Heerenveen
8 oktober 2020 - Leeuwarden
8 oktober 2020 - Rotterdam
8 oktober 2020 - Utrecht
8 oktober 2020 - Zwolle

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!