Leidinggeven voor Managers

Beoordeeld met een 9,0!

De manager zorgt ervoor dat leidinggevende bijdragen aan het continu verbeteren van de productieomgeving. Dat wij noemen resultaat uit opleiden.

De training leidinggeven voor managers is geschikt voor iedereen die leiding geeft aan teamleiders, voormannen of productieleiders. Als manager van collega's met een leidinggevende functie heb je te maken met grote verantwoordelijkheden en beslissingsbevoegdheden. Verantwoordelijkheden die als een behoorlijke uitdaging gezien kunnen worden, zeker als de manager zich heeft opgewerkt van teamleider, voorman of productieleider tot manager. De training leidinggeven voor managers gaat in op verschillende leiderschapsstijlen en gesprekstechnieken om collega's in een lagere functie aan te sturen. De manager groeit op een natuurlijke manier door in de functie en zorgt ervoor dat alle collega's bijdragen aan het continu verbeteren van de productieomgeving.

mbo 4

3 dagen of
6 avonden per module

Kosten op aanvraag

0800 - 228 72 46

Programma  Aanmelden / Startdata  Resultaat Praktische informatie Incompany

Programma 

Waarom deze opleiding bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Door de inzet van een acteur tijdens de cursus oefenen de deelnemers met verschillende gesprekstechnieken en leiderschapsstijlen. Waardoor zij de juiste competenties ontwikkelen om de stap naar manager te maken. De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:

 • Leidinggeven
 • Leidinggeven aan veiligheid
 • Projectmanagement
 • Timemanagement
 • Communicatie
 • Samenwerken

Aanmelden / Startdata 

Aanmelden / startdata

Wil je jouw medewerkers aanmelden voor deze opleiding? Vul dan onderstaand formulier in.

Resultaat

Het resultaat

De training leidinggeven voor managers bestaat uit 3 dagen of 6 avonden. De training is onderdeel van de opleiding Productiemanager en bestaat uit een praktijkopdracht en een examen. Wanneer de praktijkopdracht en het examen met goed gevolg zijn afgerond, ontvangt de deelnemer een Cbt-deelcertificaat. Maar nog veel belangrijker: de manager zorgt ervoor dat leidinggevende bijdragen aan het continu verbeteren van de productieomgeving. Dat wij noemen resultaat uit opleiden.

*Kosten examen €100,-

“We zijn met één training begonnen en nemen nu al verschillende trajecten af. De programma’s worden afgestemd op de behoefte in ons bedrijf. De trainingen zijn sterk praktijkgericht”

CEDEO rapport 2020

Praktische informatie

Praktische informatie

 • Studieduur: 3 dagen per module of 6 avonden per module
 • Kosten op aanvraag
 • Niveau: mbo niveau 4

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze trainingen en opleidingen, vele acties en interessante tips!

Geen velden gevonden.

Incompany

Incompany

 • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
 • Opleiding op iedere gewenste locatie
 • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden?

Bel voor de mogelijkheden

Gerelateerde opleidingen

Productiemanager
Leiderschap & communicatie

Teamleider productie
Leiderschap & communicatie

Leidinggeven op de werkvloer
Leiderschap & communicatie

Onze klanten