Feedback op de werkvloer

mbo 2

2 dagdelen

Op aanvraag

Binnen de industrie is het gedrag van medewerkers steeds belangrijker. Er wordt van medewerkers verwacht dat zij (voedsel) veilig werken, meedenken over verbeteringen en elkaar aanspreken op onveilig gedrag. Ook het complimenten geven aan elkaar hoort hierbij. 

Collega's aanspreken op gedrag, positief en opbouwend, leidt tot een betere samenwerking op de werkvloer. In deze feedbacktraining oefen je in het geven en ontvangen van feedback en je leert hoe je het effect van jouw communicatie vergroot. 

Onze klanten

Omschrijving

Deze training is praktisch van opzet. Vanuit een een kleine theoretische basis worden veel oefeningen en rollenspellen gedaan.

De focus van deze training ligt op ervaren, oefenen en doen.  Deze training bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. Tussen de bijeenkomsten zit 3 of 4 weken, zodat de deelnemers het geleerde in de praktijk kunnen brengen. 

Succesvol leidinggeven met deze 6 tips!

Voor wie?

Deze training is geschikt voor alle medewerkers binnen de industrie. Hierbij valt te denken aan leidinggevenden, teamleiders, maar ook operators en productiemedewerkers. 

Kosten

Cbt verzorgt deze training in-company. Wij maken deze training op maat, op basis van het gebied waarop de deelnemers feedback moeten gaan geven. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Incompany

Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
Opleiding op iedere gewenste locatie
Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden? Bel voor de mogelijkheden

Inhoud en opzet

Programma

Dagdeel 1

Feedback / Johari Window (Wat maakt feedback lastig)
Feedback volgens de 4G Methode
Rollenspellen en oefeningen (feedback tussen collega's, aan medewerkers, aan leidinggevenden) tussen de bijeenkomsten krijgen de deelnemers praktijkopdracht mee om feedback geven in de praktijk te oefenen. 

 

Dagdeel 2

Het effect van je feedback
Feedback en communicatiestijlen
Je eigen communicatiestijl en die van collega's op basis van een DISC test
Rollenspellen en oefeningen (feedback tussen collega's, aan medewerkers, aan leidinggevenden)

Studieduur

2 dagdelen.

 

Examen

De deelnemers ontvangen na afronding van de training een bewijs van deelname.

 

Lesmateriaal

De deelnemers ontvangen een handout tijdens de eerste bijeenkomst. Hierin zit ook de DISC zelf inschattingstest. 

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!