Training Leidinggeven op Afstand

De resultaatgerichte training Leidinggeven op Afstand (workshop) leert leidinggevenden hoe ze op afstand in verbinding kunnen blijven met hun werknemers.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

FIT 2030

Deze opleiding is te volgen met subsidie!

Training Leidinggeven op Afstand voor jouw werknemers

De training Leidinggeven op Afstand (workshop) is geschikt voor leidinggevenden en aankomend leidinggevenden. Sinds 2020 is veel veranderd, zoals werken vanuit huis. In verbinding blijven met medewerkers en toch resultaten behalen blijkt voor veel leidinggevende lastig. Tijdens de training worden (aankomend) leidinggevenden meegenomen in de oude en nieuwe manieren van leidinggeven en leren ze hoe ze op afstand resultaten kunnen behalen.

Resultaat Leidinggeven op Afstand

De training Leidinggeven op Afstand (workshop) duurt een dagdeel uitgaande van een groep van maximaal 10 personen. Deze workshop is zowel geschikt voor incompany als voor losse inschrijvingen. Maar nog veel belangrijker: de leidinggevenden weten op afstand in verbinding te blijven met hun medewerkers en resultaten te behalen. Dat noemen we resultaat uit opleiden!

Programma training Leidinggeven op Afstand

In between job workshops

De training Leidinggeven op Afstand (workshop) wordt in samenwerking met Two Inspire aangeboden en worden ook wel In between job workshops genoemd. De workshops kunnen namelijk goed ingezet worden in strategische verandertrajecten binnen de maakindustrie en gekoppeld worden aan de HRM-cyclus: leren en ontwikkelen. Door het volgen van de workshops ontwikkelen deelnemers persoonlijke effectiviteit van leidinggeven in de maakindustrie. Resultaat uit opleiden:

  • Kortere tijd van de werkvloer
  • Past meestal beter in agenda i.v.m. werktijden/ploegendienst
  • Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden

Waarom deze workshop bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Tijdens de workshop staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden.

Naast Leidinggeven op Afstand bieden wij ook de volgende trainingen aan:

Studieduur en kosten

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: € 99,-
  • Maximaal aantal deelnemers: 10 tot 15
  • De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden

Leidinggeven op Afstand op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen