Leidinggeven voor Managers

De manager zorgt ervoor dat leidinggevende bijdragen aan het continu verbeteren van de productieomgeving. Dat wij noemen resultaat uit opleiden.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

STAP

FIT 2030

€ 1.075,- excl. btw

Deze opleiding is te volgen met subsidie!

Jouw werknemers opleiden voor Leidinggeven voor Managers

De training Leidinggeven voor Managers is geschikt voor iedereen die leiding geeft aan teamleiders, voormannen of productieleiders. Als manager van collega’s met een leidinggevende functie heb je te maken met grote verantwoordelijkheden en beslissingsbevoegdheden. Verantwoordelijkheden die als een behoorlijke uitdaging gezien kunnen worden, zeker als de manager zich heeft opgewerkt van teamleider, voorman of productieleider tot manager. De training Leidinggeven voor Managers gaat in op verschillende leiderschapsstijlen en gesprekstechnieken om collega’s in een lagere functie aan te sturen. De manager groeit op een natuurlijke manier door in de functie en zorgt ervoor dat alle collega’s bijdragen aan het continu verbeteren van de productieomgeving.

Resultaat

De training Leidinggeven voor Managers bestaat uit 3 dagen. De training is onderdeel van de opleiding Productiemanager en bestaat uit een praktijkopdracht en een examen. Wanneer de praktijkopdracht en het examen met goed gevolg zijn afgerond, ontvangt de deelnemer een Cbt-deelcertificaat. Maar nog veel belangrijker: de manager zorgt ervoor dat leidinggevende bijdragen aan het continu verbeteren van de productieomgeving. Dat wij noemen resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Door de inzet van een acteur tijdens de cursus oefenen de deelnemers met verschillende gesprekstechnieken en leiderschapsstijlen. Waardoor zij de juiste competenties ontwikkelen om de stap naar manager te maken. De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:

  • Leidinggeven
  • Leidinggeven aan Veiligheid
  • Projectmanagement
  • Timemanagement
  • Communicatie
  • Samenwerken

Naast Leidinggeven voor Managers bieden wij ook de Operationeel Manager opleiding, cursus Leidinggeven op de Werkvloer & Leidinggeven op Afstand training aan. 

Praktische informatie

  • Studieduur: per module 3 dagen
  • Kosten per module: € 1.075 (excl. btw)
  • Niveau: mbo-niveau 4

Meld je aan voor Leidinggeven voor Managers

€ 1.075,- excl. btw

Deze opleiding komt in aanmerking voor STAP (meer informatie)

Geïnteresseerd in de training, maar is er geen geschikte startdatum beschikbaar?

Ontvang een notificatie zodra er nieuwe trainingsdata beschikbaar zijn.

Leidinggeven voor Managers op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: AFP

"Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren"
René Kolk, Teamleider trainingen binnen AFP