Leidinggeven op de Werkvloer

Beoordeeld met een 8,2!
De leidinggevende weet anderen succesvol te coachen, instrueren en motiveren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

€ 1.025,- excl. btw

Deze opleiding is te volgen met STAP-subsidie!

Jouw werknemers opleiden voor Leidinggeven op de Werkvloer

Een leidinggevende coacht, instrueert en motiveert medewerkers. De cursus Leidinggeven op de Werkvloer is geschikt voor iedereen (beginnend) leiding geeft en verantwoordelijk is voor dagelijkse aansturing, communicatie, werkplanning en teamresultaten. Verantwoordelijkheden die als een behoorlijke uitdaging gezien kunnen worden, zeker als de medewerker zich heeft opgewerkt van uitvoerend medewerker tot leidinggevende. Na afloop van de cursus heeft de leidinggevende voldoende handvatten om leiderschapstaken succesvol uit te voeren.

Dit opleidingstraject komt in aanmerking voor een subsidievergoeding van €400,- per medewerker met de subsidieregeling: NL leert door! Let op: 10% van de subsidie gaat eraf voor administratiekosten.

Resultaat

De cursus Leidinggeven op de Werkvloer bestaat uit 3 dagen of 6 avonden. De cursus is een module van de opleiding Teamleider Productie en bestaat uit een praktijkopdracht en een examen. Wanneer de praktijkopdracht en het examen met goed gevolg zijn afgerond, ontvangt de deelnemer een Cbt-deelcertificaat. Maar nog veel belangrijker: de leidinggevende weet anderen succesvol te coachen, instrueren en motiveren. Dat wij noemen resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Door de inzet van een acteur tijdens de cursus oefenen de deelnemers met verschillende gespreksvormen en leiderschapsstijlen. Zo zetten zij op een juiste manier de stap vanuit het team naar leidinggevende. De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:

 • Stap vanuit het team naar leidinggevende
 • Leidinggeven / leiderschapsstijlen
 • Motiveren
 • Feedback
 • Coachend leidinggeven
 • Gesprekstechnieken
 • Conflicten
 • Werkoverleg voeren

Praktische informatie

 • Studieduur: 3 dagen of 6 avonden
 • Kosten per module: € 1.025 (excl. btw)
 • Niveau: mbo-niveau 3

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Meld je aan voor Leidinggeven op de Werkvloer

Vanaf 1 maart 2022 kunnen werkenden en werkzoekenden de STAP-subsidie van maximaal € 1.000,- aanvragen. Iedere Nederlander kan deze subsidie gebruiken voor het volgen van een training, cursus of opleiding. STAP staat voor: Stimulering Arbeidsmarkt Positie.

Meld je aan voor Leidinggeven op de Werkvloer

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren