Leidinggeven op Afstand

Beoordeeld met een 9,2!
De resultaatgerichte workshop: Leidinggeven op Afstand leert leiders hoe ze op afstand in verbinding kunnen blijven met hun medewerkers.

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding Leidinggeven op Afstand volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Leidinggeven op Afstand

De workshop Leidinggeven op Afstand is geschikt voor leidinggevenden en aankomend leidinggevenden. In de tijd van corona is veel veranderd, zoals werken vanuit huis. In verbinding blijven met medewerkers en toch resultaten behalen blijkt voor veel leidinggevende lastig. Tijdens de workshop worden (aankomend) leidinggevenden meegenomen in de oude en nieuwe manieren van leidinggeven en leren ze hoe ze op afstand resultaten kunnen behalen.

Resultaat

De workshop Leidinggeven op Afstand duurt een dagdeel uitgaande van een groep van maximaal 10 personen. Deze workshop is zowel geschikt voor incompany als voor losse inschrijvingen. Maar nog veel belangrijker: de leiders weten op afstand in verbinding te blijven met hun medewerkers en resultaten te behalen. Dat noemen we resultaat uit opleiden!

Programma

In between job workshops

De workshop Leidinggeven op Afstand wordt in samenwerking met Two Inspire aangeboden en worden ook wel In between job workshops genoemd. De workshops kunnen namelijk goed ingezet worden in strategische verandertrajecten binnen de maakindustrie en gekoppeld worden aan de HRM-cyclus: leren en ontwikkelen. Door het volgen van de workshops ontwikkelen deelnemers persoonlijke effectiviteit van leidinggeven in de maakindustrie. Resultaat uit opleiden:

  • Kortere tijd van de werkvloer
  • Past meestal beter in agenda i.v.m. werktijden/ploegendienst
  • Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden

Waarom deze workshop bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Tijdens de workshop staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden.

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: € 80,-
  • Maximaal aantal deelnemers: 10 tot 15
  • De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren