Leidinggeven op Afstand

De resultaatgerichte workshop: Leidinggeven op Afstand leert leiders hoe ze op afstand in verbinding kunnen blijven met hun medewerkers.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

FIT 2030

Deze opleiding is te volgen met subsidie!

Jouw werknemers opleiden voor Leidinggeven op Afstand

De workshop Leidinggeven op Afstand is geschikt voor leidinggevenden en aankomend leidinggevenden. In de tijd van corona is veel veranderd, zoals werken vanuit huis. In verbinding blijven met medewerkers en toch resultaten behalen blijkt voor veel leidinggevende lastig. Tijdens de workshop worden (aankomend) leidinggevenden meegenomen in de oude en nieuwe manieren van leidinggeven en leren ze hoe ze op afstand resultaten kunnen behalen.

Resultaat

De workshop Leidinggeven op Afstand duurt een dagdeel uitgaande van een groep van maximaal 10 personen. Deze workshop is zowel geschikt voor incompany als voor losse inschrijvingen. Maar nog veel belangrijker: de leiders weten op afstand in verbinding te blijven met hun medewerkers en resultaten te behalen. Dat noemen we resultaat uit opleiden!

Programma

In between job workshops

De workshop Leidinggeven op Afstand wordt in samenwerking met Two Inspire aangeboden en worden ook wel In between job workshops genoemd. De workshops kunnen namelijk goed ingezet worden in strategische verandertrajecten binnen de maakindustrie en gekoppeld worden aan de HRM-cyclus: leren en ontwikkelen. Door het volgen van de workshops ontwikkelen deelnemers persoonlijke effectiviteit van leidinggeven in de maakindustrie. Resultaat uit opleiden:

  • Kortere tijd van de werkvloer
  • Past meestal beter in agenda i.v.m. werktijden/ploegendienst
  • Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden

Waarom deze workshop bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Tijdens de workshop staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden.

Naast Leidinggeven op Afstand bieden wij ook de training Leidinggeven voor Managers, cursus Leidinggeven op de Werkvloer en de training Leiderschap & Veiligheid aan.

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: € 99,-
  • Maximaal aantal deelnemers: 10 tot 15
  • De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden

Leidinggeven op Afstand op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: AFP

"Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren"
René Kolk, Teamleider trainingen binnen AFP