Coachend Leidinggeven

De resultaatgerichte workshop coachend leidinggeven maakt in de praktijk de ambities van jouw medewerker als leider waar. De workshop geeft jouw medewerkers concrete handvaten om de competenties leidinggeven naar een hoger niveau te brengen.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

FIT 2030

Deze opleiding is te volgen met subsidie!

Jouw werknemers opleiden voor Coachend Leidinggeven

De workshop Coachend Leidinggeven is geschikt voor leidinggevenden of aankomend leidinggevenden. In de workshop ervaren de deelnemers wat coachend leidinggeven inhoudt. Aan het einde van de workshop heeft de deelnemer inzicht in wat coachend leidinggeven is en hoe dit toegepast kan worden in eigen praktijk.

Coachend Leidinggeven

Resultaat

De workshop Coachend Leidinggeven duurt een dagdeel uitgaande van een groep van maximaal 10-15 personen. Deze workshop is zowel geschikt voor incompany als voor losse inschrijvingen. Maar nog veel belangrijker: de medewerker heeft inzicht in wat coachend leidinggeven is en hoe dit toegepast kan worden in zijn of haar eigen praktijk. Dat noemen wij resultaat uit opleiden!

Programma

De workshop Coachend Leidinggeven wordt in samenwerking met Two Inspire aangeboden en worden ook wel In between job workshops genoemd. De workshops kunnen namelijk goed ingezet worden in strategische verandertrajecten binnen de maakindustrie en gekoppeld worden aan de HRM-cyclus: leren en ontwikkelen. Door het volgen van de workshops ontwikkelen deelnemers persoonlijke effectiviteit van leidinggeven in de maakindustrie. Resultaat uit opleiden:

  • Kortere tijd van de werkvloer
  • Past meestal beter in agenda i.v.m. werktijden/ploegendienst
  • Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: € 99,-
  • Maximaal aantal deelnemers: 10 tot 15
  • De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden

Coachend Leidinggeven op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: AFP

"Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren"
René Kolk, Teamleider trainingen binnen AFP