Basiskennis Elektrotechniek

Beoordeeld met een 9!
Jouw medewerker beschikt over specifieke kennis die belangrijk is binnen zijn of haar vakgebied en is in staat om werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

€1.145,- excl. btw

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding Basiskennis Elektrotechniek volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Basiskennis Elektrotechniek

De training Basiskennis Elektrotechniek is geschikt voor operators, productiemedewerkers en medewerkers technische dienst met een werktuigbouwkundige achtergrond. Het aanleggen van elektrische installaties, deze onderhouden, testen, in gebruik nemen en storingen verhelpen vereisen specifieke kennis en vaardigheden. Tijdens de training doet de deelnemer elektrotechnische kennis, kunde en vaardigheden op. Na afronding van de training Elektrotechniek is de deelnemer in staat om gereedschappen en materialen te herkennen/beoordelen en werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren.

Resultaat

De training Basiskennis Elektrotechniek duurt 3 dagen en bestaat uit een theoriegedeelte en diverse praktijkopdrachten. Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: jouw medewerker beschikt over specifieke kennis die belangrijk is binnen zijn of haar vakgebied en is in staat om werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen ons op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers en combineren de theorie met een praktijkgerichte aanpak afgestemd op jouw organisatie. Zo kunnen jouw medewerkers direct het geleerde op de werkvloer toepassen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Inleiding elektrotechniek
 • Elektrische grootheden
 • Gelijk-, wissel- en krachtstroom
 • Beveiligingen en schakelen
 • Sensoren
 • Elektromotoren
 • PLC techniek
 • Inleiding frequentieregelaars
 • NEN 3140 VP

Praktische informatie

 • Studieduur: 3 dagen
 • €1.145,- (excl. btw)
 • Niveau: mbo niveau 3

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

STAP-subsidie aanvragen

Vanaf 1 maart 2022 kunnen werkenden en werkzoekenden de STAP-subsidie van maximaal € 1.000,- aanvragen. Iedere Nederlander kan deze subsidie gebruiken voor het volgen van een training, cursus of opleiding. STAP staat voor: Stimulering Arbeidsmarkt Positie.

Vraag subsidie aan voor Basiskennis Elektrotechniek

DD dash MM dash JJJJ
Toestemming
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren