Meewerken in de Productie: zo werkt het!

Het is eigenlijk heel simpel. Heeft jouw organisatie productiemedewerkers werkzaam die potentie hebben zich verder te ontwikkelen? Of wil je nieuwe medewerkers een goede basiskennis over de productiewerkzaamheden leren? Dan is de productiemedewerker opleiding ‘meewerken in de productie’, dat wij samen met ROC Midden Nederland aanbieden, iets om eens goed te bekijken.

We bieden dit vijf maanden durende opleidingstraject aan om (nieuwe) medewerkers de basiskennis en vaardigheden van het productieproces te leren terwijl ze meedraaien met de productie op de werkvloer. Het traject gaat in op het voorbereiden van het productieproces, het bedienen van apparatuur, het bewaken van het procesverloop en het afronden van het productieproces.

De opleiding heeft geen formele vooropleidingseis en de kandidaat wordt aangenomen aan de hand van een intake. Na afronding van de opleiding ontvangt de medewerker een mbo-certificaat, waarmee hij/zij later diverse vrijstellingen kan krijgen voor de officiële mbo bbl operator a opleiding. Maar nog veel belangrijker: jouw medewerker weet het productieproces voor te bereiden, apparatuur te bedienen en het procesverloop te bewaken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: Veco

"Cbt is een opleider die meebeweegt, snel schakelt en proactief meedenkt."
Johan Boerman, Opleidingscoördinator van Veco