Klantcasus: KIVO Flexible Plastics

“Cbt kent de dynamiek van een productieomgeving.”
Sylvia Molenaar, HR manager bij KIVO

Sylvia Molenaar, HR manager bij KIVO over Cbt

KIVO Flexible Plastics is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de plastic industrie. Momenteel is KIVO één van de grotere producenten van PE folie in Europa. KIVO produceert folies en verpakkingen middels blaasextrusie, flexodrukken tot tien kleuren, lamineren, conversies en recycling. Daarnaast streeft KIVO naar permanente innovatie, productontwikkeling en duurzaamheid. Voor de opleiding en ontwikkeling van haar (aankomend) productieleiders besloot KIVO een samenwerking aan te gaan met Cbt. Sylvia Molenaar, HR manager bij KIVO, vertelt over deze samenwerking.

Een uitgestippeld opleidingsplan op maat

“Als bedrijf past Cbt goed bij de nuchtere aanpak van KIVO. Daarnaast kent Cbt de dynamiek van een productieomgeving, waardoor lijnen kort waren en er een prettige onderlinge communicatie was. Door middel van een doelengesprek werden eerst de ambitie en organisatiedoelen in kaar gebracht, vervolgens vertaalde Cbt deze naar een concreet opleidingsplan op maat. Het plan werd gedurende het traject continu gemonitord en eventueel bijgestuurd en dat werkte prettig!”, aldus Sylvia Molenaar.

Een goede stap in de richting naar cultuurverandering

Volgens Sylvia was één van de belangrijkste resultaten uit opleiden “cultuurverandering”. “Echt een goede stap in de richting naar cultuurverandering. Volgens onze productieleiders sluit de opleiding nauw aan op de dagelijkse praktijk, waardoor het geleerde direct toepasbaar was. Daarnaast heeft het opleidingstraject gezorgd voor een hechtere band tussen de medewerkers. Kortom een fijne samenwerking!”

Sylvia Molenaar, HR manager KIVO

Ook resultaat behalen uit je opleidingsplan?

Wij helpen organisaties bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van een opleidingsplan. Wil jij ook meer resultaat behalen uit opleiden? Wij denken graag met je mee!

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden