Gericht trainen met VR en scenario’s

Nieuwe technologieën zorgen voor meer mogelijkheden en afwisseling in het leeraanbod. Iets wat wij bij Cbt heel erg belangrijk vinden. Daarom werken wij hard aan de uitbreiding van onze leeromgeving met Virtual Reality trainingen.

Waarom VR en scenario-trainingen?

Bepaalde scenario’s blijken vaak lastig te trainen, omdat je een fabriek niet zomaar stil kunt leggen. Vaak zien we dat mensen de theorie goed doorlopen, maar wanneer er een probleem zich voordoet zij niet altijd meer kunnen herleiden wat het probleem is. Daarom hebben wij onze online leeromgeving uitgebreid met VR en verschillende scenario-trainingen.

Hoe werkt dat dan?

Loop virtual door je eigen fabriek, vraag informatie op bij machines, doorloop passende e-learnings en train scenario’s. Via een gesimuleerde omgeving kun je bijvoorbeeld oefenen met verschillende technische onderwerpen, zoals het aanzetten van een pomp, het verhogen van de temperatuur of het verhogen van de druk op een SCADA-scherm. Je kunt operators verschillende acties geven, zodat zij zien wat het effect is en zien hoe een fabriek reageert. Bekijk de video hieronder voor een impressie van onze leeromgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected] door te bellen naar 0800 – 228 72 46.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: Saturn Petcare

"Dankzij Cbt zijn onze mensen breder inzetbaar, bewuster van het proces en kijken vooruit"
Sherlinda Lucas, HR Business Partner bij Saturn Petcare