Yellow Belt to Lean Orange Belt

1 dag

€383 
(excl. btw)

De Yellow Belt to Lean Orange Belt training is geschikt voor teamleiders en hun teams, die in bezit zijn van de Yellow Belt en toe zijn aan het zetten van de volgende stap op het gebied van continu verbeteren. De training is een goede tussen stap tussen de Yellow Belt training en de Lean Orange Belt training. Lean Six Sigma is een methodiek voor het duurzaam en continu verbeteren van processen op een gestructureerde wijze. Tijdens de training wordt de kennis van jouw medewerkers over Lean aangevuld met nieuwe kennis en technieken. Na afronding van de lean training kan de deelnemer op afdelingsniveau problemen systematisch aanpakken.

De training Yellow Belt to Lean Orange Belt is opgezet aan de hand van diverse Lean verbetermethoden en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

Onze klanten

Waarom deze opleiding bij Cbt?

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen ons op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Na afloop van de training, komt één van onze trainers ter begeleiding een halve dag meekijken en helpen op de werkvloer, zodat de deelnemer(s) het geleerde meteen in de praktijk toe kunnen passen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Klantvraag (intern of extern)
  • Oorzaakanalyse door visgraatmodellen
  • Bestuurders (x-indicatoren) en het resultaat (y-indicator)
  • Waardetoevoegende activiteiten en bottlenecks
  • Oplossingsrichtingen
  • Borgingstechnieken

Gratis praktische tips!
Schrijf je nu in!

Het resultaat

De Yellow Belt to Lean Orange Belt duurt één dag en wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolg is afgerond, ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de werknemer weet succesvol problemen op afdelingsniveau aan te pakken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Wil je nog meer uit Lean halen? Laat jouw medewerkers dan na de Yellow Belt to Lean Orange Belt training de Lean Orange Belt volgen of de Orange Belt to Green Belt volgen.

Incompany

  • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
  • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
  • Opleiding op iedere gewenste locatie
  • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden? Bel voor de mogelijkheden

Praktische informatie

Studieduur: 1 dag
Kosten: 382,50
Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!