Weerstand en Verandering

Beoordeeld met een 8,9!

De resultaatgerichte workshop: Weerstand en Verandering leert medewerkers dat weerstand bij een verandering bij henzelf ontstaat en leert hen hier op een effectieve manier mee omgaan.

De workshop Weerstand en Verandering is geschikt voor alle niveaus binnen de organisatie. In deze workshop leren deelnemers dat weerstand bij een verandering bij henzelf ontstaat en dat dit projecteert op hun omgeving. Daarnaast leren de deelnemers dat weerstand hoort bij verandering en dat het informatie geeft over wat de teamleden nodig hebben om mee te veranderen. Eigenlijk leren ze dat veranderen zonder weerstand niet een echte verandering oplevert. Aan het einde van deze workshop hebben de deelnemers inzicht in wat weerstand is, waar het bij hun zelf ligt en hoe ze hiermee om kunnen gaan.

1 dagdeel

€ 80,-

0800 - 228 72 46

Programma  Aanmelden / Startdata Resultaat Praktische informatie Incompany / Individueel

Programma 

In between job workshops

De workshop Weerstand en Verandering wordt in samenwerking met Two Inspire aangeboden en worden ook wel In between job workshops genoemd. De workshops kunnen namelijk goed ingezet worden in strategische verandertrajecten binnen de maakindustrie en gekoppeld worden aan de HRM cyclus: leren en ontwikkelen. Door het volgen van de workshops ontwikkelen deelnemers persoonlijke effectiviteit van leidinggeven in de maakindustrie.

Resultaat uit opleiden:

 • Kortere tijd van de werkvloer
 • Past meestal beter in agenda i.v.m. werktijden/ploegendienst
 • Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden

Waarom deze workshop bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Tijdens de workshop staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden. We gebruiken gedurende de workshop diverse theorieën om weerstand uit te leggen en geven tools mee die de deelnemers in de praktijk kunnen inzetten.

Aanmelden / Startdata

Aanmelden / startdata

Wil je jouw medewerkers aanmelden voor deze workshop? Vul dan onderstaand formulier in.

Resultaat

Het resultaat

De workshop Weerstand en Verandering duurt een dagdeel uitgaande van een groep van maximaal 10-15 personen. De workshop is zowel geschikt voor in company als voor losse inschrijvingen. Maar nog veel belangrijker: de medewerkers hebben inzicht in wat weerstand is, waar het bij hun zelf zit en hoe ze hiermee om kunnen gaan. Dat noemen wij resultaat uit opleiden!

 

Praktische informatie

Praktische informatie

 • Studieduur: 1 dagdeel
 • Kosten: € 80,-
 • Maximaal aantal deelnemers: 10 tot 15
 • De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze trainingen en opleidingen, vele acties en interessante tips!

Geen velden gevonden.

Incompany / Individueel

Incompany

 • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
 • Opleiding op iedere gewenste locatie
 • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden?

Bel voor de mogelijkheden

Individueel

 • Persoonlijk en online praktijkbegeleiding
 • Diverse startdata

Gerelateerde opleidingen

Coachend Leidinggeven
Leiderschap & communicatie

Kernkwadranten
Leiderschap & communicatie

Prioriteiten Stellen
Leiderschap & communicatie

Onze klanten