VOL VCA

mbo 3

variabel

€135,- 
(excl. btw)

De cursus Basisveiligheid is geschikt voor iedereen die leidinggeeft binnen de industrie en bouwnijverheid. Binnen de industrie is een VCA VOL certificaat vaak een vereiste voor alle operationeel leidinggevenden, zoals: voorleiden en ploegleiders. Tijdens de VCA cursus leert de leidinggevende voldoende kennis om werkzaamheden veilig te laten uitvoeren. Na afronding van de cursus kan de leidinggevende onveilige situaties herkennen, maatregelingen treffen ter voorkoming van ongevallen, bedrijfsnoodplannen opstellen en toolboxvergaderingen organiseren.

Onze klanten

Waarom deze cursus bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Kies voor onze klassikale VOL VCA cursus van 2 dagdelen of volg de cursus online via onze online leeromgeving. De volgende onderwerpen komen tijdens de VCA VOL cursus aanbod:

  • Voorbereiden, bespreken en inspecteren van werkzaamheden
  • Uitvoeren van werkzaamheden
  • Beheersen van specifieke gevaren
  • Beheersen van incidenten en noodsituaties

 

Naast VCA VOL kun je bij ons ook terecht voor de cursus B VCA. De inhoud van beide cursussen zijn gelijk aan elkaar, alleen wordt er bij B VCA gekeken vanuit het oogpunt van de werknemer.

Gratis praktische tips!
Schrijf je nu in!

Het resultaat

De cursus VCA VOL wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolg wordt afgerond, ontvangt de deelnemer het VOL VCA certificaat. Maar nog veel belangrijker: de leidinggevende kan onveilige situaties herkennen, maatregelingen treffen ter voorkoming van ongevallen, bedrijfsnoodplannen opstellen en toolboxvergaderingen organiseren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Incompany

  • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
  • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
  • Opleiding op iedere gewenste locatie
  • Starten op elk moment


Grote groepen aanmelden? Bel voor de mogelijkheden

Praktische informatie

Studieduur: variabel
Niveau: mbo niveau 3
Kosten: €239 (klassikale training 2 dagdelen) of €135 (zelfstudie via e-learning) p.p inclusief examen
*bovenstaande prijzen zijn exclusief btw benoemd

Bedrijven die aangesloten zijn bij een brancheorganisatie, kunnen in aanmerking komen voor tegemoetkoming in de studiekosten via het O&O fonds.

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!