TWI Training

1 dag

€499
(excl. btw)

De training TWI is geschikt voor teamleiders en operators. De TWI training biedt kennis over het effectief en snel opleiden van personeel tot volwaardige medewerkers. TWI staat voor Training Within Industry, waarbij deelnemers leren om samen met de mensen op de werkvloer trainingsdocumenten op te stellen met standaarden en werkinstructies. Nadat de training is afgerond kunnen de deelnemers trainingsdocumenten opstellen die beknopt, doeltreffend, overdraagbaar en vaak niet langer dan één A4 zijn. Training Within Industry bestaat uit drie onderdelen die met elkaar verbonden zijn, namelijk:

 1. Job Relations: focust zich op de relatie tussen medewerker en leidinggevende
 2. Job Instructions: richt zich op het aanleren van methodes, waarbij instructies en standaarden gebruikt worden
 3. Job Methods: gaat over het ontleden van processen tot op detail, waarbij de medewerker zijn/haar proces optimaliseert.

De TWI training draagt bij aan continu verbeteren en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden. 

Onze klanten

Waarom de TWI training bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De trainingsdocumenten worden samen met de medewerkers opgesteld, zodat de standaard past bij het werk, de mensen en de installatie. Zo kan de deelnemer direct na de training TWI uitvoeren. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Praktische training
 • Introductie en nut TWI
 • Leren herkennen sleutelhandelingen in het proces
 • Job/current breakdown sheet leren schrijven
 • Éénpuntslessen leren schrijven
 • Leren trainen
 • TWI trainingscertificaat

Gratis praktische tips!
Schrijf je nu in!

Het resultaat

De TWI training duurt één dag en wordt afgesloten met een examen. Bij het positief afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de medewerker weet introductietijd en kans op fouten te verkleinen en creëert een basis voor continu verbeteren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Incompany

 • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
 • Opleiding op iedere gewenste locatie
 • Starten op elk moment


Grote groepen aanmelden? Neem contact op voor de mogelijkheden

Praktische informatie

Studieduur: 1 dag
Kosten: €499,-
Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Is jouw organisatie is aangesloten bij een brancheorganisatie? Daarmee kun je in aanmerking komen voor tegemoetkoming in studiekosten via het O&O fonds.

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!