SMED training

1 dagdeel

€199
(excl. btw)

Voor productieleiders, teamleiders en operators die bezig zijn met continue verbeteren is de SMED training zeer geschikt. De training biedt kennis over de zogenaamde SMED methode, waarbij men leert om verspilling rondom het opstellen van product A naar B in een productieproces te reduceren. SMED staat voor Single Minute Exchange of Die en richt zich op het snel, efficiënt en het in één keer goed opstellen van een proces. Waardoor de organisatie tijd en geld bespaard. De training richt zich voor namelijk op productie, maar kan op meerdere processen worden ingezet bij wisselingen van product of dienst. Nadat de training is afgerond kan de deelnemer succesvol SMED toepassen in jouw organisatie en daarmee de omsteltijd reduceren.

De SMED training draagt bij aan continue verbeteren en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.  

Onze klanten

Waarom SMED training bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De deelnemers leren de SMED methode toepassen binnen jouw organisatie, zodat de deelnemers het geleerde vervolgens meteen in de praktijk toe kunnen passen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Scheiden interne/externe activiteiten
  • Elimineren van verliezen
  • Versnellen proces
  • Verdelen van werkzaamheden
  • Borging

Gratis praktische tips!
Schrijf je nu in!

Het resultaat

De SMED training duurt één dagdeel en wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolg is afgerond, ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de werknemer weet door middel van SMED de omsteltijd te verminderen, waardoor jouw organisatie geld en tijd bespaart. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Incompany

  • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
  • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
  • Opleiding op iedere gewenste locatie
  • Starten op elk moment


Grote groepen aanmelden? Bel voor de mogelijkheden

Praktische informatie

Studieduur: 1 dagdeel
Kosten: 199,-
Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Is jouw organisatie is aangesloten bij een brancheorganisatie? Daarmee kun je in aanmerking komen voor tegemoetkoming in studiekosten via het O&O fonds.

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!