SMED Training

Beoordeeld met een 8,6!

De werknemer weet door middel van SMED de omsteltijd te verminderen, waardoor jouw organisatie geld en tijd bespaart. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Voor productieleiders, teamleiders en operators die bezig zijn met continue verbeteren is de SMED training zeer geschikt. De training biedt kennis over de zogenaamde SMED methode, waarbij men leert om verspilling rondom het opstellen van product A naar B in een productieproces te reduceren. SMED staat voor Single Minute Exchange of Die en richt zich op het snel, efficiënt en het in één keer goed opstellen van een proces. Waardoor de organisatie tijd en geld bespaard. De training richt zich voor namelijk op productie, maar kan op meerdere processen worden ingezet bij wisselingen van product of dienst. Nadat de training is afgerond kan de deelnemer succesvol SMED toepassen in jouw organisatie en daarmee de omsteltijd reduceren.

De SMED training draagt bij aan continue verbeteren en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

1 dagdeel

€199 (excl. btw)

0800 - 228 72 46

Programma  Resultaat Praktische informatie Incompany 

Programma 

Waarom SMED training bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De deelnemers leren de SMED methode toepassen binnen jouw organisatie, zodat de deelnemers het geleerde vervolgens meteen in de praktijk toe kunnen passen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Scheiden interne/externe activiteiten
 • Elimineren van verliezen
 • Versnellen proces
 • Verdelen van werkzaamheden
 • Borging

Aangesloten bij een brancheorganisatie

Is jouw organisatie is aangesloten bij een brancheorganisatie? Daarmee kun je in aanmerking komen voor tegemoetkoming in studiekosten via het O&O fonds.

Resultaat

Het resultaat

De SMED training duurt één dagdeel en wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolg is afgerond, ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de werknemer weet door middel van SMED de omsteltijd te verminderen, waardoor jouw organisatie geld en tijd bespaart. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

“De trainers weten onze deelnemers op een passende manier aan te spreken, waardoor ze de stof goed over kunnen brengen.”

CEDEO rapport 2020

Praktische informatie

Praktische informatie

 • Studieduur: 1 dagdeel
 • Kosten: €199,- (excl. btw)
 • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze trainingen en opleidingen, vele acties en interessante tips! Geen velden gevonden.

 

Incompany 

Incompany

 • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
 • Opleiding op iedere gewenste locatie
 • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden?

Bel voor de mogelijkheden

 

Gerelateerde opleidingen

5S training
Continu verbeteren

RCA training
Continu verbeteren

OEE training
Continu verbeteren

Onze klanten