OEE Training

Beoordeeld met een 8,5!

De teamleider ontwikkelt zich en weet waar verbetermogelijkheden liggen om nog beter en effectiever te produceren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

De OEE training is zeer geschikt voor operators, productie- en teamleiders die verantwoordelijk zijn voor productieresultaten. OEE biedt kennis over productiviteitsverhoging door efficiëntere inzet van machines. Het is de afkorting van Overall Equipment Effectiveness, in het Nederland betekent het: daadwerkelijke benuttingsgraad van machines. De OEE-methode is vooral bedoeld als Gap-analysetool met als einddoel om een productiemachine meer en/of beter te laten produceren en om de kosten van onderhoud en productieverlies terug te brengen. Voor bedrijven die lean werken is OEE een KPI om per machine te kijken waar verbetermogelijkheden liggen.

De OEE training wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

1 dagdeel

€383 (excl. btw)

0800 - 228 72 46

Programma  Resultaat Praktische informatie Incompany 

Programma 

Waarom de OEE training bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Tijdens de training leert men hoe de productiviteit verhoogt kan worden door efficiëntere inzet van machines. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Beschikbaarheidsgraad berekenen en analyseren
  • Prestatiegraad berekenen en analyseren
  • Kwaliteitsgraad berekenen en analyseren

Aangesloten bij een brancheorganisatie

Is jouw organisatie is aangesloten bij een brancheorganisatie? Daarmee kun je in aanmerking komen voor tegemoetkoming in studiekosten via het O&O fonds.

Resultaat

Het resultaat

De OEE training duurt één dagdeel en wordt afgesloten met een examen. Bij het positief afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de teamleider ontwikkelt zich en weet waar verbetermogelijkheden liggen om nog beter en effectiever te produceren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

“De trainers weten onze deelnemers op een passende manier aan te spreken, waardoor ze de stof goed over kunnen brengen.”

CEDEO rapport 2020

Praktische informatie

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: €383,- (excl. btw)

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze trainingen en opleidingen, vele acties en interessante tips! Geen velden gevonden.

 

Incompany 

Incompany

  • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
  • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
  • Opleiding op iedere gewenste locatie
  • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden?

Bel voor de mogelijkheden

 

Gerelateerde opleidingen

SMED training
Continu verbeteren

5S training
Continu verbeteren

RCA training
Continu verbeteren

Onze klanten