OEE training

1 dagdeel

€383
(excl. btw)

De OEE training is zeer geschikt voor operators, productie- en teamleiders die verantwoordelijk zijn voor productieresultaten. OEE biedt kennis over productiviteitsverhoging door efficiëntere inzet van machines. Het is de afkorting van Overall Equipment Effectiveness, in het Nederland betekent het: daadwerkelijke benuttingsgraad van machines. De OEE-methode is vooral bedoeld als Gap-analysetool met als einddoel om een productiemachine meer en/of beter te laten produceren en om de kosten van onderhoud en productieverlies terug te brengen. Voor bedrijven die lean werken is OEE een KPI om per machine te kijken waar verbetermogelijkheden liggen.

De OEE training wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

Onze klanten

Waarom de OEE training bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Tijdens de training leert men hoe de productiviteit verhoogt kan worden door efficiëntere inzet van machines. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Beschikbaarheidsgraad berekenen en analyseren
  • Prestatiegraad berekenen en analyseren
  • Kwaliteitsgraad berekenen en analyseren

Gratis praktische tips!
Schrijf je nu in!

Het resultaat

De OEE training duurt één dagdeel en wordt afgesloten met een examen. Bij het positief afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de teamleider ontwikkelt zich en weet waar verbetermogelijkheden liggen om nog beter en effectiever te produceren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Incompany

  • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
  • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
  • Opleiding op iedere gewenste locatie
  • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden? Bel voor de mogelijkheden

Praktische informatie

Studieduur: 1 dagdeel
Kosten: €383

Is jouw organisatie is aangesloten bij een brancheorganisatie? Daarmee kun je in aanmerking komen voor tegemoetkoming in studiekosten via het O&O fonds.

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!