NEN 3140 VOP

mbo 2

1 dag

€295
(excl. btw)

De cursus NEN 3140 VOP is bedoeld voor iedereen die onder verantwoordelijkheid van de installatie- of werkverantwoordelijke of vakbekwaam persoon werkzaamheden met een beperkt elektrisch risico uitvoert. Nadat de eendaagse NEN 3140 VOP cursus is afgerond kan de Voldoende Onderricht Persoon veilig werken. Aan of in de nabijheid van elektrische installaties.

Onze klanten

Waarom NEN 3140 VOP bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Wij begrijpen dan ook goed dat je een fabriek niet zomaar kunt stil leggen. Daarom trainen we bij jou op locatie met onze mobiele practicumopstellingen. Met deze opstellingen kunnen medewerkers op een veilige manier hun kennis, vaardigheden en attitude (competenties) verbeteren. Tijdens de training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wet- en regelgeving
  • Elektrische risico’s en veiligheid (PBM's en LMRA)
  • Elektrotechnische werkzaamheden (onder andere resetten thermische pakketten, spanningsloos werken en Loto)
  • Beveiligingstoestellen
  • Stappenplan en procedures

Gratis praktische tips!
Schrijf je nu in!

Het resultaat

De VOP cursus duurt één dag en wordt afgesloten met een toets. Wanneer de deelnemer de toets behaald, wordt de cursus verzilverd met een certificaat VOP van Cbt. Maar nog veel belangrijker: de NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon is in staat om veilig te werken aan, met of nabij elektrische installaties. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Incompany

  • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
  • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
  • Opleiding op iedere gewenste locatie
  • Starten op elk moment

Een groep aanmelden? Bel voor de kosten en mogelijkheden

Praktische informatie

Studieduur: 1 dag
Niveau: mbo niveau 2
Kosten: €295 (excl. btw) incl. locatie en lesmateriaal.

Indien jouw organisatie is aangesloten bij een brancheorganisatie, kun je in aanmerking voor tegemoetkoming in studiekosten via het O&O fonds.

Locaties & Startdata

ARNHEM
23 september 2020 - NEN 3140 VOP
29 oktober 2020 - NEN 3140 VOP

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!