NEN 3140 (IV/WV)

mbo 4

WV: 4 dagdelen
van 3 uur

IV: 4 dagdelen
van 3 uur

Op aanvraag

De NEN 3140 IV/WV cursus is bedoel voor iedereen die benoemd wil worden tot installatieverantwoordelijke of werkverantwoordelijke laagspanning. Wanneer de cursus NEN 3140 Installatie- of werkverantwoordelijke laagspanning is afgerond kan er op een verantwoorde en veilige manier gewerkt worden aan elektrische installaties.

Onze klanten

Waarom NEN 3140 IV/WV bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Hierdoor weten we als geen ander hoe we de veiligheid binnen productiebedrijven nog beter kunnen borgen en verhogen. Lees hier meer over onze werkwijze. We focussen op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Waardoor zij ook echt veilig(er) te werk gaan. Tijdens de training komen onderwerpen aan bod, zoals:

  • Elektrische bedrijfsvoering en wet- en regelgeving
  • Elektrische risico’s
  • Taken en bevoegdheden
  • Onderhouden, gebruiken, inspecteren en beheren van elektrische laagspanningsinstallaties
  • Uitbesteden van werkzaamheden

Gratis praktische tips!
Schrijf je nu in!

Het resultaat

De NEN 3140 WV cursus bestaat uit twee dagdelen van drie uur en de NEN 3140 IV cursus bestaat uit vier dagdelen van drie uur . Beide cursussen worden afgesloten met een toets. Wanneer de deelnemer de toets behaald, wordt de cursus verzilverd met een NEN 3140 certificaat van Cbt. De deelnemer is niet alleen in staat om zelf maar ook anderen veilig te (laten) werken aan elektrische installaties. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Incompany

  • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
  • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
  • Opleiding op iedere gewenste locatie
  • Starten op elk moment

Een groep aanmelden? Bel voor de kosten en mogelijkheden

Praktische informatie

Studieduur WV: 4 dagdelen van 3 uur
Studieduur IV: 4 dagdelen van 3 uur
Niveau: mbo niveau 4
Kosten: op aanvraag

Indien jouw organisatie is aangesloten bij een brancheorganisatie, kun je in aanmerking voor tegemoetkoming in studiekosten via het O&O fonds.

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!