Kernkwadranten

Beoordeeld met een 9,2!

De resultaatgerichte workshop Kernkwadranten maakt in de praktijk de ambities van jouw medewerkers waar. De workshop leert medewerkers om eigen gedrag te herkennen en hier op een effectieve manier mee omgaan.

De workshop Kernkwadranten is geschikt voor alle niveaus binnen je organisatie. Tijdens de workshop leert de deelnemer (door het doorlopen van zijn/haar eigen kernkwadrant) eigen gedrag herkennen en hoe hier op een effectieve manier mee om te gaan. Aan het einde van de workshop heeft de deelnemer inzicht in zijn kernkwaliteiten en wat daar de positieve en negatieve kanten (valkuilen) van zijn. Daarnaast kan de deelnemer door middel van diverse tools hierover het gesprek met zijn/haar teamleden aangaan.

1 dagdeel

€ 80,-

0800 - 228 72 46

Programma  Aanmelden / Startdata Resultaat Praktische informatie Incompany / Individueel

Programma 

In between job workshops

De workshop Kernkwadranten wordt in samenwerking met Two Inspire aangeboden en worden ook wel In between job workshops genoemd. De workshops kunnen namelijk goed ingezet worden in strategische verandertrajecten binnen de maakindustrie en gekoppeld worden aan de HRM cyclus: leren en ontwikkelen. Door het volgen van de workshops ontwikkelen deelnemers persoonlijke effectiviteit van leidinggeven in de maakindustrie.

Resultaat uit opleiden:

 • Kortere tijd van de werkvloer
 • Past meestal beter in agenda i.v.m. werktijden/ploegendienst
 • Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden

Waarom deze workshop bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Tijdens de workshop staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden. Een variant van de workshop is het spelen van het kwaliteitenspel met de deelnemers. Deelnemers leren hierbij de sterke en minder sterke kanten van zichzelf en die van collega’s kennen. Hierdoor ontstaat meer inzicht in elkaar waardoor men elkaar meer waardeert. Voor deze variant is het belangrijk dat de deelnemers elkaar goed kennen. De variant is daarom vooral geschikt voor bestaande teams binnen bedrijven.

Aanmelden / Startdata

Aanmelden / startdata

Wil je jouw medewerkers aanmelden voor deze workshop? Vul dan onderstaand formulier in.

Resultaat

Het resultaat

De workshop Kernkwadranten duurt een dagdeel uitgaande van een groep van maximaal 10-15 personen. Deze workshop kan het beste ingezet worden voor deelnemers van dezelfde organisatie. Maar nog veel belangrijker: de medewerkers hebben inzicht in hun kernkwaliteiten, weten wat daar de positieve en negatieve kanten (valkuilen) van zijn en weten hoe ze met zijn/haar teamleden hierover in gesprek kunnen gaan. Dat noemen wij resultaat uit opleiden!

 

Praktische informatie

Praktische informatie

 • Studieduur: 1 dagdeel
 • Kosten: € 80,-
 • Maximaal aantal deelnemers: 10 tot 15
 • De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze trainingen en opleidingen, vele acties en interessante tips!

Geen velden gevonden.

Incompany / Individueel

Incompany

 • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
 • Opleiding op iedere gewenste locatie
 • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden?

Bel voor de mogelijkheden

Individueel

 • Persoonlijk en online praktijkbegeleiding
 • Diverse startdata

Gerelateerde opleidingen

Leidinggeven op afstand
Leiderschap & communicatie

Weerstand en verandering
Leidinggeven & communicatie

Het Echte Gesprek en Feedback
Leiderschap & communicatie

Onze klanten