Examinator / assessor mbo

mbo 4

2 dagen

Observeren, beoordelen en gegevens goed verwerken. Niet eenmalig, maar continu. Met de resultaatgerichte training Examinator Assessor bereikt de examinator de juiste competenties om examensituaties foutloos te laten verlopen. De werkwijze van examinatoren ontwikkelen wij in lijn met de strategie en doelstellingen van de organisatie.

Onze klanten

Waarom deze opleiding bij Cbt

Cbt ontwikkelt de werkwijze van de examinator in lijn met de strategie en doelstellingen van de organisatie. Wij kijken naar competenties, die een examinator nodig heeft om effectief te functioneren. Onze training focust zich op de volgende competenties:

  • Omgevingsbewustzijn
  • Observerend vermogen
  • Reflecteren.

Gratis praktische tips!
Schrijf je nu in!

Het resultaat

De training Examinator Assessor bestaat uit diverse praktijkoefeningen. Na het succesvol doorlopen van de praktijkoefeningen, wordt de training verzilverd met een Cbt-certificaat. Maar nog veel belangrijker: de examinator weet correct te handelen in examensituaties en deze foutloos te laten verlopen. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Praktische informatie

Studieduur: 3 dagen of 6 avonden
Kosten: Op aanvraag of via de informatieaanvraag hiernaast
Niveau: mbo niveau 4

Meer weten over Examinator / assessor mbo?

Programma opbouw, kosten etc.

Locaties & Startdata

UTRECHT
Examinator / assessor mbo - 4 februari 2020
Examinator / assessor mbo - 11 februari 2020

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!