Basisveiligheid VCA

mbo 2

variabel

€125,- 
(excl. btw)

De cursus Basisveiligheid VCA is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de industrie en bouwnijverheid. Binnen de industrie is een diploma B VCA vaak een vereiste voor operationeel managers. Tijdens de VCA cursus leert de operationeel medewerker basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Na afronding van de cursus kan de deelnemer risico's op een juiste manier inschatten en is hij bekend met belangrijke veiligheids- en gezondheidsaspecten van werkzaamheden op locatie.

Een basisveiligheidstraining op maat
Behoefte aan een VCA cursus op maat voor jouw organisatie? Dat kan! Vanuit VCA kunnen wij een basisveiligheidstraining opstellen die ingaat op de risico’s, regels en hulpmiddelen binnen jouw organisatie.

Onze klanten

Waarom deze cursus bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Kies voor onze klassikale B VCA opleiding van 2 dagdelen of examentraining voorafgaand aan het examen. Daarnaast is het ook mogelijk om de VCA cursus online te volgen via onze online leeromgeving. De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus basisveiligheid VCA aan bod:

  • Voorbereiden, bespreken en inspecteren van werkzaamheden
  • Uitvoeren van werkzaamheden
  • Beheersen van specifieke gevaren
  • Beheersen van incidenten en noodsituaties


Naast B VCA kun je bij ons ook terecht voor de cursus VOL VCA. De inhoud van beide cursussen zijn gelijk aan elkaar, alleen wordt er bij VOL VCA gekeken vanuit het oogpunt van de werknemer.

Gratis praktische tips!
Schrijf je nu in!

Het resultaat

De Basisveiligheid VCA cursus wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolgd wordt afgerond, ontvangt de deelnemer het B VCA certificaat. Maar nog veel belangrijker: de operationeel medewerker kan risico's op een juiste manier inschatten en is bekend met belangrijke veiligheids- en gezondheidsaspecten. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Incompany

  • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
  • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
  • Opleiding op iedere gewenste locatie
  • Starten op elk moment


Grote groepen aanmelden? Bel voor de mogelijkheden

Praktische informatie

Studieduur: variabel
Niveau: mbo niveau 2
Kosten: €239 (klassikale training 2 dagdelen), €199 (examentraining) of €125 (zelfstudie via e-learning) p.p inclusief examen.
*bovenstaande prijzen zijn exclusief btw benoemd

Bedrijven die aangesloten zijn bij een brancheorganisatie, kunnen in aanmerking komen voor tegemoetkoming in de studiekosten via het O&O fonds.

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!