Basisveiligheid VCA

Beoordeeld met een 8,2!

De operationeel medewerker kan risico's op een juiste manier inschatten en is bekend met belangrijke veiligheids- en gezondheidsaspecten. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

De cursus Basisveiligheid VCA is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de industrie en bouwnijverheid. Binnen de industrie is een diploma B VCA vaak een vereiste voor operationeel managers. Tijdens de VCA cursus leert de operationeel medewerker basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Na afronding van de cursus kan de deelnemer risico's op een juiste manier inschatten en is hij bekend met belangrijke veiligheids- en gezondheidsaspecten van werkzaamheden op locatie.

Een basisveiligheidstraining op maat
Behoefte aan een VCA cursus op maat voor jouw organisatie? Dat kan! Vanuit VCA kunnen wij een basisveiligheidstraining opstellen die ingaat op de risico’s, regels en hulpmiddelen binnen jouw organisatie.

Mbo niveau 2

Variabel

€ 125 ( excl. btw)

0800 - 228 72 46

Programma  Resultaat Praktische informatie Incompany 

Programma 

Waarom deze training bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Kies voor onze klassikale B VCA opleiding van 2 dagdelen of examentraining voorafgaand aan het examen. Daarnaast is het ook mogelijk om de VCA cursus online te volgen via onze online leeromgeving. De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus basisveiligheid VCA aan bod:

 • Voorbereiden, bespreken en inspecteren van werkzaamheden
 • Uitvoeren van werkzaamheden
 • Beheersen van specifieke gevaren
 • Beheersen van incidenten en noodsituaties

Naast B VCA kun je bij ons ook terecht voor de cursus VOL VCA

Aangesloten bij een brancheorganisatie

Is jouw organisatie is aangesloten bij een brancheorganisatie? Daarmee kun je in aanmerking komen voor tegemoetkoming in studiekosten via het O&O fonds.

Resultaat

Het resultaat

De Basisveiligheid VCA cursus wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolgd wordt afgerond, ontvangt de deelnemer het B VCA certificaat. Maar nog veel belangrijker: de operationeel medewerker kan risico's op een juiste manier inschatten en is bekend met belangrijke veiligheids- en gezondheidsaspecten. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

“De training sloot nauw aan op de praktijk, waardoor het geleerde direct toepasbaar was!”

Sherlinda lucas
HR Business Partner Saturn Petcare

Praktische informatie

Praktische informatie

 • Studieduur: variabel
 • Niveau: mbo niveau 2
 • Kosten: €239 (klassikale training 2 dagdelen), €199 (examentraining) of €125 (zelfstudie via e-learning) p.p inclusief examen.

*bovenstaande prijzen zijn exclusief btw benoemd

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze trainingen en opleidingen, vele acties en interessante tips! Geen velden gevonden.

Incompany 

Incompany

 • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
 • Opleiding op iedere gewenste locatie
 • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden?

Bel voor de mogelijkheden

Gerelateerde opleidingen

VOL VCA
Veiligheid

Operationeel Manager
Leiderschap & communicatie

Onze klanten