5S training

1 dagdeel

€199
(excl. btw)

De 5S training is geschikt voor iedere medewerker binnen jouw organisatie. De training biedt kennis over de zogenaamde 5S methode, waarbij men leert om zo efficiënt mogelijk hun werkplek in te richten door het wegnemen van verspillingen. 5S staat voor Scheiden, Schoonmaken, Standaardiseren, Standhouden en Systematiseren. De 5S methode maakt medewerkers aan de hand van deze categorieën bewust van hun werkomgeving. Wanneer een medewerker in staat is om zijn of haar werkplek opgeruimd te houden, dan leidt dit tot overzicht, rust en focus. Nadat de deelnemer de training heeft afgerond zal dit op langere termijn een verhoging van productiviteit betekenen, omdat men bijvoorbeeld minder tijd kwijt is aan het zoeken van spullen.

De 5S training draagt bij aan het nieuwe werken en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden. 

Onze klanten

Waarom de 5S training bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De deelnemers leren de 5S methode toepassen binnen jouw organisatie, zodat de deelnemers het geleerde vervolgens direct in de praktijk toe kunnen passen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Verantwoordelijkheid versterken
  • Zien van afwijkingen
  • Elimineren van verliezen
  • Organiseren van de werkplek
  • Visualiseren van de werkplek

Gratis praktische tips!
Schrijf je nu in!

Het resultaat

De 5S training duurt één dagdeel en wordt afgesloten met een examen. Bij het positief afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de medewerker creëert overzicht, rust en focus, waardoor de productiviteit verhoogt. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Incompany

  • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
  • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
  • Opleiding op iedere gewenste locatie
  • Starten op elk moment


Grote groepen aanmelden? Neem contact op voor de mogelijkheden

Praktische informatie

Studieduur: 1 dagdeel
Kosten: 199,-
Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Is jouw organisatie is aangesloten bij een brancheorganisatie? Daarmee kun je in aanmerking komen voor tegemoetkoming in studiekosten via het O&O fonds.

Gratis praktische tips!

Speciaal voor managers en leidinggevenden geven we iedere maand praktische tips in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en ontvang gratis tips over onder andere continu verbeteren, omgaan met personeelstekort en het bereiken van een leercultuur!