5S Training

Beoordeeld met een 8,2!

De medewerker creëert overzicht, rust en focus, waardoor de productiviteit verhoogt. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

De 5S training is geschikt voor iedere medewerker binnen jouw organisatie. De training biedt kennis over de zogenaamde 5S methode, waarbij men leert om zo efficiënt mogelijk hun werkplek in te richten door het wegnemen van verspillingen. 5S staat voor Scheiden, Schoonmaken, Standaardiseren, Standhouden en Systematiseren. De 5S methode maakt medewerkers aan de hand van deze categorieën bewust van hun werkomgeving. Wanneer een medewerker in staat is om zijn of haar werkplek opgeruimd te houden, dan leidt dit tot overzicht, rust en focus. Nadat de deelnemer de training heeft afgerond zal dit op langere termijn een verhoging van productiviteit betekenen, omdat men bijvoorbeeld minder tijd kwijt is aan het zoeken van spullen.

De 5S training draagt bij aan het nieuwe werken en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

1 dagdeel

€199 (excl. btw)

0800 - 228 72 46

Programma  Resultaat Praktische informatie Incompany 

Programma 

Waarom de 5S training bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. De deelnemers leren de 5S methode toepassen binnen jouw organisatie, zodat de deelnemers het geleerde vervolgens direct in de praktijk toe kunnen passen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Verantwoordelijkheid versterken
 • Zien van afwijkingen
 • Elimineren van verliezen
 • Organiseren van de werkplek
 • Visualiseren van de werkplek

Aangesloten bij een brancheorganisatie

Is jouw organisatie is aangesloten bij een brancheorganisatie? Daarmee kun je in aanmerking komen voor tegemoetkoming in studiekosten via het O&O fonds.

Resultaat

Het resultaat

De 5S training duurt één dagdeel en wordt afgesloten met een examen. Bij het positief afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de medewerker creëert overzicht, rust en focus, waardoor de productiviteit verhoogt. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

“De trainers weten onze deelnemers op een passende manier aan te spreken, waardoor ze de stof goed over kunnen brengen.”

CEDEO rapport 2020

Praktische informatie

Praktische informatie

 • Studieduur: 1 dagdeel
 • Kosten: €199,- (excl. btw)
 • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze trainingen en opleidingen, vele acties en interessante tips! Geen velden gevonden.

 

Incompany 

Incompany

 • Vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Opleiding afgestemd op productieprocessen van de organisatie
 • Opleiding op iedere gewenste locatie
 • Starten op elk moment

Grote groepen aanmelden?

Bel voor de mogelijkheden

 

Gerelateerde opleidingen

SMED training
Continu verbeteren

RCA training
Continu verbeteren

OEE training
Continu verbeteren

Onze klanten