Yellow Belt

Beoordeeld met een 8,7!
De werknemer weet succesvol aan de slag te gaan met verbeterprojecten. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding Yellow Belt volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Yellow Belt

De Yellow Belt training is geschikt voor operators en storingsmonteurs die gaan werken met Lean Six Sigma. De training richt zich voornamelijk op machineniveau. Lean Six Sigma is een methodiek voor het duurzaam en continu verbeteren van processen op een gestructureerde wijze. De Yellow Belt training is een goede basistraining om jouw medewerkers en organisatie kennis te laten maken met de principes van Six Sigma. Na afronding van de lean training kunnen jouw medewerkers probleemanalyses opstellen en problemen op een gestructureerde wijze oplossen.

De training Lean Yellow Belt is opgezet aan de hand van diverse Lean verbetermethoden en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

Resultaat

De Yellow Belt duurt een dag en wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolg is afgerond, ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de werknemer weet succesvol aan de slag te gaan met verbeterprojecten. Dat noemen wij resultaat uit opleiden. Een hele afdeling of een project Lean inrichten? Dan kunnen medewerkers na de Lean Yellow Belt training de Yellow Belt to Orange Belt training volgen. Ben je al bekend met Six Sigma, maar beschikken jouw medewerkers nog niet over een Yellow Belt? Dan kunnen zij ook meteen voor de Lean Orange Belt gaan.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen ons op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Na afloop van de training, komt één van onze trainers ter begeleiding een halve dag meekijken en helpen op de werkvloer, zodat de deelnemer(s) het geleerde meteen in de praktijk toe kunnen passen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Projectmatig leren werken
  • Plan Do Check Act denken
  • Zien van verliezen
  • Oorzaakanalyse
  • Onderscheid Preventief & Correctief

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dag
  • Kosten: €382,50 (excl. btw)
  • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren