Yellow Belt to Green Belt

Beoordeeld met een 8,5!
De werknemer weet succesvol problemen op afdelingsniveau aan te pakken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Ik wil mezelf aanmelden

Wil jij graag de opleiding Yellow Belt to Green Belt volgen? Vraag jouw leidinggevende je aan te melden via deze website!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte aanvragen

Jouw werknemers opleiden voor Yellow Belt to Green Belt

De Yellow Belt to Green Belt training sluit goed aan op het werkveld van operators en storingsmonteurs. De Lean training is geschikt voor managers en leiders die projecten en afdelingen aansturen en toe zijn aan het zetten van de volgende stap op het gebied van continu verbeteren. Lean Six Sigma is een methodiek voor het duurzaam en continu verbeteren van processen op een gestructureerde wijze. Tijdens de training wordt de kennis van jouw medewerkers over Lean aangevuld met nieuwe kennis en technieken. Na afronding van de lean training kan de medewerker op afdelingsniveau problemen systematisch aanpakken. En weet jouw medewerker met multidisciplinaire teams afdelingsoverschrijdende problemen op te lossen.

De training Yellow Belt to Green Belt is opgezet aan de hand van diverse Lean verbetermethoden en wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

Resultaat

De Yellow Belt to Green Belt duurt vijf dagen en wordt afgesloten met een examen. Wanneer het examen met goed gevolg is afgerond, ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de werknemer weet succesvol problemen op afdelingsniveau aan te pakken. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Programma

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. We focussen ons op het juiste gedrag, houding en motivatie van medewerkers. Na afloop van de training, komt één van onze trainers ter begeleiding een halve dag meekijken en helpen op de werkvloer, zodat de deelnemer(s) het geleerde meteen in de praktijk toe kunnen passen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Projectmanagement
  • Stakeholdermanagement
  • Mijlpaalmanagement
  • Analysetechnieken
  • Prestatiemetingen
  • Push-Pull
  • Foutenreductie

Praktische informatie

  • Studieduur: 5 dagen
  • Kosten: €1723,43 (excl. btw)
  • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12 personen

Deze opleiding op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Inzetbaarheid verhogen en leercultuur vergroten

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Klantcasus: AFP

Cbt begrijpt dat sommige medewerkers weer moeten leren hoe ze moeten leren