Workshop Omgaan met Weerstand en Verandering

De resultaatgerichte workshop Weerstand en Verandering leert medewerkers dat weerstand bij een verandering bij henzelf ontstaat en leert hen hier op een effectieve manier mee omgaan.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie:

FIT 2030

Deze opleiding is te volgen met subsidie!

Jouw werknemers opleiden voor Weerstand en Verandering

De workshop Weerstand en Verandering is geschikt voor alle niveaus binnen de organisatie. In deze workshop leren deelnemers dat weerstand bij een verandering bij henzelf ontstaat en dat dit projecteert op hun omgeving. Daarnaast leren de deelnemers dat weerstand hoort bij verandering en dat het informatie geeft over wat de teamleden nodig hebben om mee te veranderen. Eigenlijk leren ze dat veranderen zonder weerstand niet een echte verandering oplevert. Aan het einde van deze workshop hebben de deelnemers inzicht in wat weerstand is, waar het bij hun zelf ligt en hoe ze hiermee om kunnen gaan.

Resultaat

De workshop Weerstand en Verandering duurt een dagdeel uitgaande van een groep van maximaal 10-15 personen. De workshop is zowel geschikt voor incompany als voor losse inschrijvingen. Maar nog veel belangrijker: de medewerkers hebben inzicht in wat weerstand is, waar het bij hun zelf zit en hoe ze hiermee om kunnen gaan. Dat noemen wij resultaat uit opleiden!

Programma

In between job workshops

De workshop Weerstand en Verandering wordt in samenwerking met Two Inspire aangeboden en worden ook wel In between job workshops genoemd. De workshops kunnen namelijk goed ingezet worden in strategische verandertrajecten binnen de maakindustrie en gekoppeld worden aan de HRM-cyclus: leren en ontwikkelen. Door het volgen van de workshops ontwikkelen deelnemers persoonlijke effectiviteit van leidinggeven in de maakindustrie. Resultaat uit opleiden:

  • Kortere tijd van de werkvloer
  • Past meestal beter in agenda i.v.m. werktijden/ploegendienst
  • Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden

Waarom deze workshop bij Cbt

Cbt geeft al meer dan 25 jaar trainingen en opleidingen binnen de industrie. Tijdens de workshop staat centraal dat het geleerde direct op de werkvloer toegepast kan worden. We gebruiken gedurende de workshop diverse theorieën om weerstand uit te leggen en geven tools mee die de deelnemers in de praktijk kunnen inzetten.

Naast Weerstand en Verandering bieden wij ook de volgende training aan:

Praktische informatie

  • Studieduur: 1 dagdeel
  • Kosten: € 99,-
  • Maximaal aantal deelnemers: 10 tot 15
  • De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden

Meld je aan voor Weerstand en Verandering

Geïnteresseerd in de training, maar is er geen geschikte startdatum beschikbaar?

Ontvang een notificatie zodra er nieuwe trainingsdata beschikbaar zijn.

Weerstand en Verandering op maat voor jouw organisatie?

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op locatie geven en afstemmen op jouw organisatie. Onze incompany-opleidingen zijn vaak voordeliger per persoon en je bespaart reiskosten en reistijd door het gebruik van jouw eigen locatie.

– Richard Huurman, Commercieel Directeur

Deze bedrijven behalen resultaat uit opleiden

Ons volledige aanbod maatwerk, trainingen en opleidingen

Of je nu werkplekleren wil implementeren, een eigen onboardingprogramma of een compleet opleidingsplan. Wij zorgen dat jouw medewerkers zo fijn mogelijk leren. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bekijk onze brochure of neem contact op.

Klantcasus: Attero

"Met mijn scriptie heb ik problemen met de waterzuivering voor proceswater kunnen oplossen, waardoor het rendement van de zuivering met 6% is verbeterd!"
Dennis Kammer, Operator bij de Was- en vergistingsinstallatie in Groningen